Shopping Cart

Kontormøbler
Bærekraftrapport 2023 - Sammen for en bærekraftig arbeidshverdag

Vi er stolte over å kunne presentere Sono Group sin bærekraftrapport for 2023.

Lager og industri
Sono Sentrallager fra et bærekraftig perspektiv

Rundt 40 personer jobber fordelt på ulike avdelinger ved Sonos sentrallager i Sarpsborg og Tranås (SE). Lagerene på henholdsvis 11 500 og 22 000 kvadratmeter rommer avdelinger for lasting, inngående varer, pakking, lagerplukking, montering m.m. Alle disse avdelingene jobber på en eller annen måte med bærekraft. 

Garderobe
Stiller arbeidstilsynet krav til arbeidstakers garderobe?

Det korte svaret er ja. I denne artikkelen kan du lese mer om de forskjellige kravene som stilles og hvordan du enkelt kan tilfredsstille disse.

Kontormøbler
Husk dette og kjøp riktig kontorstol for ditt behov

Sono har profesjonelle rådgivere som hjelper deg med valg av kontorstol i forhold til design, farger og estetikk avhengig av ditt behov, adferd og kroppsfasong.

Garderobe
Akustikk - Lydabsorberende dører til garderobeskap

Hos Sono kan du kjøpe den lyddempende skapdøren Akustikk som har fokus på lydmiljø i garderoben, på skolen og mange andre lokaler med mye folk og stor trafikk.

Garderobe
En prosjektleverandør med lang og solid erfaring

Sono Norge har leveranser til store og små prosjekter der garderobe, oppbevaringsskap og innredning til kontor, skoler og verksted er en del av leveransen.

Garderobe
Ambitlocker - Skybasert låssystem for garderobeskap

Her hos Sono kan du kjøpe Ambitlocker, som er en digital hengelås som fjernstyres via nettadministrasjon og betjenes meget enkelt uten bruk av fysiske nøkler.

Kontormøbler
Låsbare stålskap – trygt og enkelt

Vi leverer et variert utvalg av stålskap i ulike størrelser, farger og design. Slik imøtekommer vi alle dine behov for trygg oppbevaring på kontor, lager, i arkiv - ja over alt hvor det er behov for trygg oppbevaring.

Lager og industri
Dekkreoler: Effektiv oppbevaring

Oppbevaring av dekk på en sikker og organisert måte er avgjørende for både kjøretøyets ytelse og førers sikkerhet.

Lager og industri
FIFO-hyller: Optimert for First in, First out

FIFO står for «First in, First out» og er en metode for lagerstyring som innebærer at de eldste lagervarene brukes eller selges først.

Kontormøbler
God ergonomi på jobben gir mye bedre lønnsomhet

Her hos Sono kan du lese om hvordan en ergonomisk arbeidsplass er viktig for helsen og produktiviteten til ansatte og til slutt for lønnsomheten til et selskap.

Kontormøbler
Aktivitetsbaserte kontor trenger Silent Rooms

Men noen ganger kan det høye støynivået og mangelen på privatliv være en utfordring. Det er her stillerom og telefonkiosker kommer inn som en redning. La oss utforske hvorfor disse lydisolerte rommene er så fordelaktige.

Lager og industri
Fargebytte på GBP

I februar gjennomførte vi et fargebytte på hele vårt industrisortiment, med nye grå farger for en nøytral og moderne arbeidsplass

Kontormøbler
SMARTocean – From Ocean to Office

Hjelp oss med å rydde havet for den verste sort plastavfall – kasserte og forlatte fiskeredskap. Allment ansett som den mest skadelige typen havplast. Forlatte fiskegarn "spøkelsesfisker" i årevis og skader de delikate økosystemene og det marine livet som bor i dem. SMARTocean er et konsept hvor gjenvunnet fiskeredskap blir kontorstoler.

Lager og industri
Rett arbeidsbord for økt effektivitet

Forbedret effektivitet og arbeidsmiljø med ergonomiske arbeidsbord for industri og verksted.

Kontormøbler
Utvikling av gode arbeidsmiljø

I dagens arbeidsliv er et velutviklet og godt designet kontormiljø mer enn bare et sted å jobbe. Det er et sted hvor kreativiteten trives og samarbeidet blomstrer. I denne artikkelen utforsker vi hvordan kontorlokaler kan transformeres til inspirerende og funksjonelle arbeidsmiljøer ved hjelp av 3D-tegninger i designfasen.

Kontormøbler
Gåmølle på kontoret, for bedre helse og konsentrasjon

Med gåmølle fra Sono på kontoret blir det enklere å beholde en helsemessig livsstil i arbeidsdagen, og gir fordeler som økt forbrenning og bedre konsentrasjon.

Kontormøbler
Kontorergonomi: reduser belastninger ved kontorarbeid

Sono forteller hvordan du enkelt kan forbedre din ergonomi og skape en mer holdbar arbeidshverdag foran din datamaskin, gjennom riktig innredning og gode vaner.

Lager og industri
Verktøyskap for trygg oppbevaring

Ved å velge våre verktøyksap i stål får du pålitelig og trygg oppbevaring av det viktigste i verksted og på lager - enten det er for oppbevaring av verktøy, forbruksmateriell eller produksjonsmateriell.

Kontormøbler
Aktiv livsstil med Bike it skrivebordsykkel

Hos Sono kan du lese om skrivebordsykkelen Bike it, som hjelper deg med å ha en aktiv livsstil med fysisk aktivitet også når du arbeider ved skrivebordet ditt.

Lager og industri
Våre skreddersydde innredninger til verksted og lager

Sono tilbyr skreddersydde løsninger for å dekke bedriftens behov. Våre erfarne selgere fikser det meste i samarbeid med våre leverandører til verksted og lager.

Kontormøbler
Her er tips til hvordan lindre smerter i halebenet

I denne artikkelen går vi i Sono gjennom hvordan du kan behandle smerten selv og gi deg våre beste øvelser for å lindre eventuelle problemer med halebenet.

Kontormøbler
Bærekraftrapport 2022 - engasjement for bærekraft

Sono er stolte over å få presentere vår bærekraftrapport for 2022. Rapporten belyser klimapåvirkning, ressurseffektivitet, sosialt ansvar og forretningspraksis.

Lager og industri
Mesanin - Plassbesparende oppbevaring for lager

Sono sine mesaniner er utviklet på bakgrunn av mange års erfaring og vil garantert kunne imøtekomme de fleste behov for funksjonelle og praktisk ekstra lagring.

Skole og barnehage
Kantine – Slik kan man motvirke mye støy i kantinen

Gjennom årene har Sono utviklet produkter som ser bra ut. takler høy slitasje og som i tillegg bidrar til et bedre lydmiljø i et ellers ganske støyende område.

Kontormøbler
Fem smarte tips til øvelser mot musearm på kontoret

I denne artikkelen fra Sono kan du lese det trenger å vite om musearm, hva som ofte er årsaken, og tips til øvelser mot musearm og hjelpemidler for å forebygge.