Shopping Cart

Kontormøbler
SMARTocean – From Ocean to Office

Hjelp oss med å rydde havet for den verste sort plastavfall – kasserte og forlatte fiskeredskap. Allment ansett som den mest skadelige typen havplast. Forlatte fiskegarn "spøkelsesfisker" i årevis og skader de delikate økosystemene og det marine livet som bor i dem. SMARTocean er et konsept hvor gjenvunnet fiskeredskap blir kontorstoler.

Kontormøbler
Utvikling av gode arbeidsmiljø

I dagens arbeidsliv er et velutviklet og godt designet kontormiljø mer enn bare et sted å jobbe. Det er et sted hvor kreativiteten trives og samarbeidet blomstrer. I denne artikkelen utforsker vi hvordan kontorlokaler kan transformeres til inspirerende og funksjonelle arbeidsmiljøer ved hjelp av 3D-tegninger i designfasen.

Kontormøbler
Bærekraftrapport 2022 - engasjement for bærekraft

Sono er stolte over å få presentere vår bærekraftrapport for 2022. Rapporten belyser klimapåvirkning, ressurseffektivitet, sosialt ansvar og forretningspraksis.

Kontormøbler
Best i test: Den beste kontorstol i 2023 er denne

Sono har profesjonelle rådgivere som hjelper deg med valg av kontorstol i forhold til design, farger og estetikk avhengig av ditt behov, adferd og kroppsfasong.

Kontormøbler
Gåmølle på kontoret, for bedre helse og konsentrasjon

Med gåmølle fra Sono på kontoret blir det enklere å beholde en helsemessig livsstil i arbeidsdagen, og gir fordeler som økt forbrenning og bedre konsentrasjon.

Kontormøbler
Her er tips til hvordan lindre smerter i halebenet

I denne artikkelen går vi i Sono gjennom hvordan du kan behandle smerten selv og gi deg våre beste øvelser for å lindre eventuelle problemer med halebenet.

Garderobe
Akustikk - Lydabsorberende dører til garderobeskap

Hos Sono kan du kjøpe den lyddempende skapdøren Akustikk som har fokus på lydmiljø i garderoben, på skolen og mange andre lokaler med mye folk og stor trafikk.

Kontormøbler
God ergonomi på jobben gir mye bedre lønnsomhet

Her hos Sono kan du lese om hvordan en ergonomisk arbeidsplass er viktig for helsen og produktiviteten til ansatte og til slutt for lønnsomheten til et selskap.

Garderobe
En prosjektleverandør med lang og solid erfaring

Sono Norge har leveranser til store og små prosjekter der garderobe, oppbevaringsskap og innredning til kontor, skoler og verksted er en del av leveransen.

Garderobe
Ambitlocker - Skybasert låssystem for garderobeskap

Her hos Sono kan du kjøpe Ambitlocker, som er en digital hengelås som fjernstyres via nettadministrasjon og betjenes meget enkelt uten bruk av fysiske nøkler.

Kontormøbler
Aktiv livsstil med Bike it skrivebordsykkel

Hos Sono kan du lese om skrivebordsykkelen Bike it, som hjelper deg med å ha en aktiv livsstil med fysisk aktivitet også når du arbeider ved skrivebordet ditt.

Kontormøbler
Fem smarte tips til øvelser mot musearm på kontoret

I denne artikkelen fra Sono kan du lese det trenger å vite om musearm, hva som ofte er årsaken, og tips til øvelser mot musearm og hjelpemidler for å forebygge.

Kontormøbler
Kontorergonomi: reduser belastninger ved kontorarbeid

Sono forteller hvordan du enkelt kan forbedre din ergonomi og skape en mer holdbar arbeidshverdag foran din datamaskin, gjennom riktig innredning og gode vaner.

Lager og industri
Mesanin - Plassbesparende oppbevaring for lager

Sono sine mesaniner er utviklet på bakgrunn av mange års erfaring og vil garantert kunne imøtekomme de fleste behov for funksjonelle og praktisk ekstra lagring.

Skole og barnehage
Kantine – Slik kan man motvirke mye støy i kantinen

Gjennom årene har Sono utviklet produkter som ser bra ut. takler høy slitasje og som i tillegg bidrar til et bedre lydmiljø i et ellers ganske støyende område.

Lager og industri
Ergonomiske og praktiske arbeidsbenker til verkstedet

Hos Sono finner du arbeidsbord- og benker for verksted og industri. I utvalget av verksted- og monteringsbord har vi ergonomiske høydejusterbare arbeidsbenker.

Lager og industri
Våre skreddersydde innredninger til verksted og lager

Sono tilbyr skreddersydde løsninger for å dekke bedriftens behov. Våre erfarne selgere fikser det meste i samarbeid med våre leverandører til verksted og lager.