0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart

Skrivebordsykkel

En gjennomsnittlig arbeidsdag består for de fleste av ensidig stillesittende arbeid. Men, ved å benytte en skrivebordssykkel en halvtime eller to i løpet av arbeidsdagen holder du deg i form - samtidig som du jobber.

Mer informasjon
Sorter

Skrivebordsykkel

En gjennomsnittlig arbeidsdag består for de fleste av ensidig stillesittende arbeid. Men, ved å benytte en skrivebordssykkel en halvtime eller to i løpet av arbeidsdagen holder du deg i form - samtidig som du jobber. Den lette mosjonen som dette gir virker dessuten avstressende, øker blodsirkulasjonen og holder deg fokusert.

Skrivebordsyklene leveres i flere varianter med eller uten integrert arbeidsbord. La sykkelen gå på rundgang mellom dine kollegaer. Lag interne konkurranser om hvem som sykler lengst i løpet av en måned. Husk; det er de små enkle grepene som gir best resultat over tid.

Dårlig helse forårsaket av stillesittende, statisk eller monotont arbeid gir store problemer for den enkelte, samtidig som det koster selskaper og samfunn store summer hvert år.

Daglig aktivitet på kontoret forebygger helse- og yrkesskader:

  • Øker blodsirkulasjonen
  • Øker muskelmassen
  • Reduserer belastningsskader
  • Styrker hjertemuskulaturen
  • Skaper fellesskap og bidrar til et bedre arbeidsmiljø

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk for din forespørsel. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.