×
0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart

Kontoroppbevaring

Kontoroppbevaring er et begrep som rommer mye; det være seg bokhyller og kontorskap i tre, arkivskap med eller uten brannsertifisering, fleksible kontorhyller eller rulleseksjoner. Felles for dem alle er at de skal dekke våre behov for fornuftig oppbevaring på våre kontor arbeidsplasser.  H ...
Mer informasjon

Kontoroppbevaring

Kontoroppbevaring er et begrep som rommer mye; det være seg bokhyller og kontorskap i tre, arkivskap med eller uten brannsertifisering, fleksible kontorhyller eller rulleseksjoner. Felles for dem alle er at de skal dekke våre behov for fornuftig oppbevaring på våre kontor arbeidsplasser. 

Hos Sono finner det et meget bredt utvalg av produkter som benyttes for kontoroppbevaring. Du treffer meget kompetente medarbeidere som gir deg høy service og som er dedikerte i sin innsats for at du skal bli fornøyd. Om du ikke finner akkurat det du søker her i vår nettbutikk, så tar du bare kontakt med oss. Så løser vi det sammen.

Sono er den del av Sono Group. Vi har som visjon om å være den ledende skandinaviske leverandøren av møbler til lagring, industri, kontor og utdanning. Det skal vi klare gjennom å vise respekt og tillit til våre kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. Vi utfordrer det etablerte og er veldig tydelig på at vi holder det vi lover. Om du har noe på hjertet vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk for din forespørsel. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.