Shopping Cart
  • Rask levering - 40% sendes innen 24t
  • Stort lager i Norge
  • Alle produktene på ett sted
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel

Skole og barnehage

Innred din skole eller barnehage med moderne, ergonomiske og barnevennlige skolemøbler av høy kvalitet. Vi viser her et lite utvalg av et stort sortiment av møbler og utstyr for skoler og barnehager. Se våre praktiske barnegarderober og elevskap, romslige personalskap og komfortable elevstoler. Miljøet barna er i vil påvirke deres læring og derfor er det ekstra viktig for oss å kunne tilby et utvalg produkter som muliggjør et skolemiljø som gjenspeiler barnas behov. 

Vi tilbyr møbler til skole og barnehage fra ledende produsenter i Skandinavia.

Mer informasjon
  • Fri frakt over 7.900,-
  • Rask ekspedering når varen er på lager
  • Transportører DB Schenker ColliCare

Velg en produktkategori

Mer om skole og barnehage

Skole og barnehage er det stedet ved siden av hjemmet der barna tilbringer mest tid. Miljøet barna er i vil påvirke deres læring og derfor er det ekstra viktig for oss å tilby et utvalg produkter som muliggjør et skolemiljø som reflekterer barnas behov.

Sono leverer alt innen høydejusterbare elevbord, diverse aktive krakker, kantinestoler, elevstoler m.m. til bruk i skoleaktiviteter. Lag en aktiv sone i klasserommet ved å sitte eller stå aktivt og bryt elevenes stillesittende liv for å oppnå bedre skoleresultater, redusere risikoen for fysiske og psykiske problemer og gi våre unge gode vaner for livet. Det finnes mange ulike typer og modeller av stoler med ulike innstillingsmuligheter og bruksområder.

Vi jobber aktivt for at våre produkter er sertifisert i henhold til Svanemerket, Möbelfakta og Giftfri förskola. Vi tar hensyn til sikkerhet og miljø og sørger for at all produksjon foregår bærekraftig, helt ned til detaljnivå.
Vårt miljøarbeid er preget av ideen om resirkulering; at alt som utvinnes fra naturen skal brukes bærekraftig, resirkuleres eller deponeres med minst mulig ressursforbruk. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre miljøarbeidet vårt i samarbeid med ansatte, leverandører, interessenter og kunder med mål om ikke bare å oppfylle eksisterende krav, men også bryte dem.

Spør oss gjerne hvis du er usikker på hva du trenger.

Kundenes favoritter i kategorien Skole og barnehage

Sarpsborg Metall Stol Amigo, blått sitteskall, sort plastkryss med hjul
1.420,- eks. mva
1.775,- inkl. mva
Ergoff DNA antrasitt hev senk pult 3-bein hjørne
9.850,- eks. mva
12.313,- inkl. mva
Tranås Skolmöbler Krakk Atlas 2117, hvitpigmentert eik laminat, 600 - 720 mm
2.480,- eks. mva
3.100,- inkl. mva
Ergoff Kontorstol DNA Medley stoff
6.455,- eks. mva
8.069,- inkl. mva
Ergoff DNA hvit hev senk pult 3-bein hjørne
9.850,- eks. mva
12.313,- inkl. mva
Tranås Skolmöbler Krakk Atlas 2118, hvitpigmentert eik laminat, 430 - 550 mm
2.180,- eks. mva
2.725,- inkl. mva
Ergoff DNA lys grå hev senk pult 3-bein hjørne
9.850,- eks. mva
12.313,- inkl. mva

Vi hjelper deg gjerne!

Vi hjelper deg med å finne gode løsninger for innredninger til skole og barnehage. Det være seg klassiske pulter og stoler, elevgarderober, skap og hyller for oppbevaring - ja, hva det måtte være. Har du spørsmål eller trenger hjelp, kan du chatte med oss, ta en telefon eller legge igjen en beskjed gjennom vårt kontaktskjema.

Legg beskjed
Aleksander Andersen
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Viken (Akershus Vest og Buskerud), Vestfold, Rogaland
Endre Scholze
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold, Akershus Syd). Entreprenører Østlandet.
Henning Olufsen
Area sales manager
Distrikt: Oslo nord, Akershus nord, Innlandet og Trøndelag
Ivan Viberg
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold), Telemark, Agder, Vestland (Hordaland), Nordland, Trøndelag nord for Stjørdal, Troms og Finnmark
Thor Arne Løkken
Salgsdirektør

Ett av Sono sine skoleprosjekt, som inspirasjon til deg.
Skole og barnehage
Innredning til utdanningsrom, spisestue, personalrom
Mer om leveransen

Send oss en beskjed, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
Kontaktskjema
Takk, din henvendelse er mottatt!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ofte stilte spørsmål

Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål her, ta kontakt med oss så vil vi forsøke å besvare dine spørsmål og behov på best mulig måte.

1. Er det mulig å betale med faktura?

Ja, vi sender faktura på din bestilling. Les mer om de forskjellige betalingsformene vi tilbyr her.

2. Hva er leveringstiden?

Forventet dato for avsendelse fra vårt lager som er angitt i nettbutikken, er vårt beste estimat på en avsendelsesdato. Det vil si at det kan være avvik ved f.eks. helligdager og ferier.

Det tas alltid forbehold om ekstrerne forhold som kan påvirke normale prosedyrer for utsending fra lager. Den korrekte leveringsdato (dato for utsending fra vårt lager) er alltid påført den ordreberekftelse vi sender etter å ha behandlet din bestilling.

3. Hva koster frakten?

Vi selger varer med svært ulik beskaffenhet og leverer til hele fastlands-Norge. Det medfører at fraktprisen vil variere avhengig av hva du bestiller og hvor du ønsker varene levert i vårt langstrakte land.

For å se hva frakten på din bestilling er, vil denne beregnes når du har lagt varer i handlekuven OG legger inn postnummer på leveringsadressen din i kassen. Da vil fraktbeløpet beregnes og vises i valget "Standard frakt".

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at det er gratis frakt på alle ordre du selv legger i nettbutikken ved bestillinger over 7.900,- eks. MVA.

4. Kan man bestille som privatperson?

Sono ønsker både bedrifter og forbrukere velkomne som kunder. Avtaler som inngås med bedrift utgår fra Kjøpsloven. Avtaler som inngås med forbrukere utgår fra Forbrukerkjøpsloven, samt Angrerettloven hvor disse lover overstyrer eventuelle konflikter i betingelser.

5. Kan man få vareprøve?

Hvis du har et større prosjekt og ønsker å prøve ut en vare i vårt sortiment før du bestiller, da tar du kontakt med en av våre selgere eller inneselgere på vår eminente kundeservice. Ring 6916 5500 for en avtale!

6. Hvor finner jeg sporing for forsendelsen?

Vi bruker flere forskjellige transportører avhengig av varenes beskaffenhet og ikke minst hvor i vår langstrakte land du holder til. Dette medfører dessverre at det er problematisk å få et godt track&trace-system.

Men, vi hjelper deg selvfølgelig for å finne ut hvor langt din forsendelse har kommet. Ring oss gjerne på kundesenteret, så hjelper vi det raskt.

7. Er det mulig å få leveranse på et spesielt klokkeslett?

Vi benytter eksterne transportører til frakt og varene distribureres i henhold til kjørerutene til disse. Det betyr at vi som standard ikke har opplysninger om hvilke klokkeslett de forskjellige forsendelsene leveres ut.

Har du spesielle ønsker eller behov for levering på spesielle klokkeslett, ber vi om at du ringer vår kundeservice. Så hjelper vi deg så godt det lar seg gjøre - og som regel klarer vi å få til gode avtaler med transportørene på dette.