Shopping Cart

Spesialskap

Vi har lang erfaring med leveranser av spesialtilpassede garderobeskap og -løsninger, til for eksempel Politiet, Brannvesenet eller Forsvaret. Gjennom prosjektutviling kan disse garderobeskapene tilpasses de ønsker og behov som finnes i nettopp din virksomhet. Kontakt oss for en god skapdiskusjon på telefon 6916 5500 eller send en e-post til support@sono.no.

Mer informasjon
Sorter
 1. Sarpsborg Metall PRO Garderobeskap
  9.250,- eks. mva
  11.563,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 2. Sarpsborg Metall Soldatskap
  12.120,- eks. mva
  15.150,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 3. Sarpsborg Metall Tørkeskap
  11.980,- eks. mva
  14.975,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 4. Sarpsborg Metall Utrykningsskap
  5.070,- eks. mva
  6.338,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker

Mer om spesialskap

Spesialskapene er utviklet og designet for yrkesgrupper som har behov for spesielle løsninger eller ekstra store garderobeskap, f.eks. innenfor bygg - og anleggsbransjen, brannvesen, politietater og redningskorps. Skapene er meget funksjonelle, hvor hver enkelt produktdetalj er designet, utviklet og gjennomtestet gjennom en årrekke. Ta kontakt med vår kundeservice eller en av våre dyktige selgere for å vurdere ditt behov for ekstra store garderobeskap - eller andre tilpassede løsninger til garderoben.

Med mange års bransjeerfaring kan vi hjelpe deg med å lage en best mulig løsning til best mulig pris. Ta gjerne kontakt med våre erfarne og innovative kunderådgivere for råd – vi hjelper deg med hele ditt prosjekt.