Shopping Cart
 • Rask levering - 40% sendes innen 24t
 • Stort lager i Norge
 • Alle produktene på ett sted
 • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel

Spesialskap

Vi har lang erfaring med leveranser av spesialtilpassede garderobeskap og -løsninger, til for eksempel Politiet, Brannvesenet eller Forsvaret. Gjennom prosjektutviling kan disse garderobeskapene tilpasses de ønsker og behov som finnes i nettopp din virksomhet. Kontakt oss for en god skapdiskusjon på telefon 6916 5500 eller send en e-post til support@sono.no.

Mer informasjon
 • Fri frakt over 7.900,-
 • Rask ekspedering når varen er på lager
 • Transportører DB Schenker ColliCare
Sorter
 1. Sarpsborg Metall PRO Garderobeskap
  7.980,- eks. mva
  9.975,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 2. Sarpsborg Metall Soldatskap
  9.480,- eks. mva
  11.850,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 3. Sarpsborg Metall Utrykningsskap
  3.980,- eks. mva
  4.975,- inkl. mva
  Leveringstid: 3-4 uker

Mer om spesialskap

Spesialskapene er utviklet og designet for yrkesgrupper som har behov for spesielle løsninger eller ekstra store garderobeskap, f.eks. innenfor bygg - og anleggsbransjen, brannvesen, politietater og redningskorps. Skapene er meget funksjonelle, hvor hver enkelt produktdetalj er designet, utviklet og gjennomtestet gjennom en årrekke. Ta kontakt med vår kundeservice eller en av våre dyktige selgere for å vurdere ditt behov for ekstra store garderobeskap - eller andre tilpassede løsninger til garderoben.

Med mange års bransjeerfaring kan vi hjelpe deg med å lage en best mulig løsning til best mulig pris. Ta gjerne kontakt med våre erfarne og innovative kunderådgivere for råd – vi hjelper deg med hele ditt prosjekt.