Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Søppeldunker

Søppeldunker

Søppeldunker i plast fra Sono oppfyller alle gjeldene europeiske og nasjonale standarder og de er sertifiserte etter den hø ...

Søppeldunker i plast fra Sono oppfyller alle gjeldene europeiske og nasjonale standarder og de er sertifiserte etter den høyeste kvalitetsstandard i hele verden, RAL‑GZ 951/1. Søppeldunkene er utformet for å oppfylle alle krav til et godt arbeidsmiljø, de er miljøvennlige har lang levetid og kan gjenvinnes.

Riktig materialvalg er viktig for at søppeldunkene  skal tåle vinterklima og tømming av frossent avfall. Produsenten av disse beholderene har mer enn 30 års erfaring med å utvikling og tilpasser konstruksjonen og tykkelse på materiale til de høye krav som settes på beholdere i Norden. Søppeldunkene er derfor produsert av høykvalitets HDPE-plast, som er testet og godkjent for temperaturer fra -40°C til +80°C. 

Beholderen har et velbalansert tyngdepunkt, selv når den er fulllastet. Både hjulaksler av stål og beholderens konstruksjon gir økt stabilitet. Lokkets vekt forhindrer det fra å blåse opp og designet gjør at regnvannet lett renner av.

Sono tilbyr også stålbeholdere er spesielt utviklet for industri.- og verkstedsmiljøer, der håndtering med brannfarlig avfall stiller høye krav til materialevalg.

 

Filter


 • Sorter
  1. Total Holding Søppeldunk 140l Mørk grå
   980,-
   1.225,- (inkl. mva)
  2. Total Holding Søppeldunk 190l Mørk grå
   1.040,-
   1.300,- (inkl. mva)
  3. Total Holding Søppeldunk 240l Mørk grå
   1.160,-
   1.450,- (inkl. mva)
  4. Total Holding Søppeldunk 660l Mørk grå
   4.380,-
   5.475,- (inkl. mva)