1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Plaststoler

Plaststoler

Her kan du finne vårt gode utvalg av plaststoler, beregnet for bruk i kantine, på spiserom, som konferansestoler eller ...

Her kan du finne vårt gode utvalg av plaststoler, beregnet for bruk i kantine, på spiserom, som konferansestoler eller rett og slett som besøksstoler på et kontor. Med plaststoler fra Sono får du et enklere renhold, da plaststolene er enklere å rengjøre enn stoffstoler. 

Sono plaststoler sikrer dere ekstra sitteplasser, på enkelt, komfortabelt og fleksibelt vis. Våre plaststoler kan stables og er derfor enkle å oppbevare og transportere. Dermed sparer du dyrebar plass, når behovet for flere stoler ikke er tilstede.

Her i nettbutikken kan du se vårt aktuelle utvalg av flotte og allsidige plaststoler til arbeidsplassen. Legg de ønskede modellene i handlekurven og bestill online – enkelt og sikkert. Eller kontakt vårt kundesenter på tlf 6916 5500 for hjelp.

 

Plaststoler

Billige stoler
Gi arbeidsplassen et løft med nye stoler til uslåelige priser. Sono plaststoler er en økonomisk løsning som sikrer dere god komfort, uten at det koster en formue. Vi har et stort utvalg av robuste og slitesterke plaststoler i mange flotte farger og moderne design. De er rengjøringsvennlige og er lette i vekt, som gjør de enkle å flytte etter ønske. Bruk stolene i venteværelset, i spisesalen, på møterommet eller som smarte ekstrastoler til kunder, samarbeidspartnere og øvrige besøkende. Takket være vårt omfattende sortiment er det gode muligheter for å velge akkurat de plaststolene som best oppfyller deres ønsker og matcher den eksisterende stilen på arbeidsplassen.

Plaststoler – derfor!
Plaststoler har mange fordeler. For det første er de langt enklere å rengjøre enn stoler med eksempelvis stoffseter. Våre plaststoler tåler stort sett alle rengjøringsmidler og kan enkles tørkes over med en våt klut etter bruk. Dette gjør de særdeles velegnet til kantiner, caféer og andre steder med større rengjøringsbehov. Plaststoler har også den fordelen at de er mye lettere rent vektmessig enn for eksempel stoler i tre. Dette gjør de fleksible, slik at innredningen enkelt, raskt og skånsomt kan justeres etter behov. Sist men ikke minst kan de aller fleste av våre plaststoler stables, slik at man kan frigjøre gulvplass ved behov. For enkel håndtering anbefaler vi en av våre mange smarte transportløsninger som for eksempel våre sekketraller.

Sortiment
Hos Sono har vi som ambisjon å tilby møbler hvor både det funksjonelle og det estetiske er lagt vekt på i designet. Derfor finner du aldri kjedelige standardløsninger hos oss, men alltid et bredt og variert utvalg som gjør det mulig å innrede etter personlig smak og preferanse. I vårt sortiment av plaststoler finner du derfor noe for enhver, enten du liker det klassiske og tidløse eller det innovative og iøynefallende. Se for eksempel våre elegante hvite Oslo plaststoler, de komfortable Unite plaststoler med armlener eller de stilsikre Aspen plaststoler i et vell av friske farger, som garantert vil gi nytt liv til arbeidsplassen.

Bord og stoler online
Kjøp dine plaststoler hos Sono og få høy service under alle deler av handelen. Vi har mange års erfaring med å levere profesjonelle innredningsløsninger til bedrifter i alle størrelser og innenfor alle bransjer, og setter vår ære i å skreddersy løsninger som gjør arbeidsplassen mer effektiv, komfortabel og innbydende med utgangspunkt i akkurat deres ønsker. Kombiner deres nye plaststoler med tilhørende Sono bord etter eget valg og få en flott og helstøpt løsning. Bestill online allerede i dag eller kontakt oss for personlig betjening og utdypende informasjon om våre produkter og vår service.

Filter


Sorter
 1. Ergoff Stol FLY Hvit med sort understell
  Før 940,- 680,-
  850,- (inkl. mva)
 2. Ergoff Stol FLY Hvit med alugrått understell
  Før 1.299,- 680,-
  850,- (inkl. mva)
 3. Ergoff Stol FLY Sort med sort understell
  1.280,-
  1.600,- (inkl. mva)
 4. Ergoff Stol Unite Sort
  799,-
  998,75 (inkl. mva)
 5. Ergoff Stol Unite med armlen Hvit
  Før 690,- 395,-
  493,75 (inkl. mva)
 6. ELJ Stol Inca Orange
  600,-
  750,- (inkl. mva)
 7. ELJ Stol Inca Sort
  600,-
  750,- (inkl. mva)
 8. ELJ Stol Inca Hvit
  600,-
  750,- (inkl. mva)
 9. ELJ Stol Inca Limegrønn
  600,-
  750,- (inkl. mva)
 10. Ergoff Stol Oslo Sort
  480,-
  600,- (inkl. mva)
 11. Ergoff Stol Oslo Hvit
  480,-
  600,- (inkl. mva)
 12. Ergoff Stol Beta
  320,-
  400,- (inkl. mva)