0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Møtebord

Møtebord

Møtebord hjelper deg til å skape den helt rette stemningen for virksomhetens møter og konferanser - velg et et flott og funksjo ...

Møtebord hjelper deg til å skape den helt rette stemningen for virksomhetens møter og konferanser - velg et et flott og funksjonelt møtebord fra Sono. 

 

 

Konferansebord for det moderne og effektive møterommet

Med inspirerende og komfortable rammer gir du møtedeltagerne de best mulige forutsetninger for å levere kreativtet og konsentrasjon, og det skapes samtidig en behagelig stemning hvor alle kan føle seg godt tilpass. Hos Sono kan vi tilby et omfattende og variert sortiment til konkuransedykige priser, så du kan få det helt rette møtebord til den helt rette pris. Takket være vårt store utvalg av møtebord, kan du sette ditt personlig preg på møtelokalet og velge et bord som utrykker virksomhetens profil, verdier og kjennetegn.

 

 

Et møtebord er ikke bare et møtebord. Det finnes uendelig mange løsninger, både i forhold til design, funksjonalitet og materialer. Tenk nøye igjennom hvilke funksjoner bordet skal oppfylle, hvor det skal stå og hvilken stil det skal avspeile. Ønsker du å signalisere ro, stabilitet og klassisk design, eller foretrekker du et møtebord som utrykker kreativitet, innovasjon og overraskelse?

 


Med en trapesformet geometri, sikrer du at alle får se alt...
Hvor irriterende kan det ikke være, når alle må flytte seg ut fra bordet for å se det som presentere på storskjerm eller lerret? Med trapesformet møtebord blir det enklere for alle, der hvor man sitter. Disse møtebordene har et utgangspunkt med dybde på 800 mm og med økende dybde avhengig av møtebordets lengde. Trapesformede bord leverer vi i lengder opp til 5000 mm som standard.

 

 


Rektangulært, stramt og stilig - og med god plass...
I mange virksomheter er det prøver som skal besiktiges, tegninger som skal studeres eller møtedeltakere med mye utstyr. Da vil vi anbefale et rektangulært møtebord, slik at det blir plass til alt og alle. Våre rektangulære møtebord i DNA-sortimentet har hele 1200 mm borddybde, og med lengder fra 2000-5000 mm. Det skulle holde for de fleste.

 

 


Konsensus rundt et båtformet møtebord...
Kineserne spiser sine festmåltider ved runde bord. Slik vil alle ha delaktighet i det som skjer. På samme måte vil et båtformet møtebord gi en følelese av samvær, fellesskap og likeverd. Og det er ikke dumt. DNA møtebord med båtform har minste dybde 800 mm (i endene) og 1200 mm største dybde på midten. Uavhengig om du velger det korteste bordet på 2000 mm eller om du ønsker ett på 5000 mm.

  

 

Filter


Modell
Sorter
 1. Ergoff DNA komplett møterom komb. 1
  29.980,-
  37.475,- (inkl. mva)
 2. Ergoff DNA komplett møterom komb. 2
  31.980,-
  39.975,- (inkl. mva)
 3. Ergoff DNA komplett møterom komb. 3
  32.480,-
  40.600,- (inkl. mva)
 4. Ergoff DNA komplett møterom komb. 4
  29.980,-
  37.475,- (inkl. mva)
 5. Ergoff DNA komplett møterom komb. 5
  28.980,-
  36.225,- (inkl. mva)