1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Møtebord

Møtebord

Møtebord hjelper deg til å skape den helt rette stemningen for virksomhetens møter og konferanser - velg et et flott og funksjo ...

Møtebord hjelper deg til å skape den helt rette stemningen for virksomhetens møter og konferanser - velg et et flott og funksjonelt møtebord fra Sono. 

 

trapes møtebord

 

Møtebord for det moderne og effektive møterommet

Sono har gjort det enkelt og rimelig å kjøpe møtebord på nett. Med inspirerende og komfortable møtebord gir du møtedeltagerne de best mulige forutsetninger for å levere kreativitet og konsentrasjon, og det skapes samtidig en behagelig stemning hvor alle kan føle seg godt tilpass. 

 

Hos Sono tilbyr vi et omfattende og variert sortiment av møtebord til konkurransedyktige priser. Takket være vårt store utvalg av møtebord, kan du sette ditt personlig preg på møtelokalet og velge et møtebord som uttrykker virksomhetens profil, verdier og kjennetegn.

 

Våre møtebord leveres i mange størrelser, farger og utførelser:

- Trapesformet møtebord

- Rektangulært møtebord

- Båtformede møtebord

- Rundt møtebord

 

De fleste møtebordene leveres i størrelse fra 2000 til 5000 mm med bordplate i

- lys grå

- antrasitt

- hvit

- bøk

- bjørk bordplate

 

møtebordene leveres med valgfritt understell i

- alugrått

- hvitt

- sort

 

slik at du lett skal kunne tilpasse bordet til ditt eksisterende interiør.

 

Et møtebord er ikke bare et møtebord. Det finnes uendelig mange løsninger, både i forhold til design, funksjonalitet og materialer. Tenk nøye igjennom hvilke funksjoner ditt møtebord skal oppfylle, hvor det skal stå og hvilken stil det skal avspeile. Ønsker du å signalisere ro, stabilitet og klassisk design, eller foretrekker du et møtebord som uttrykker kreativitet, innovasjon og overraskelse?

 

trapes møtebord


Med en trapesformet geometri, sikrer du at alle får se alt...
Hvor irriterende kan det ikke være, når alle må flytte seg ut fra bordet for å se det som presentere på storskjerm eller lerret? Med et trapesformet møtebord blir det enklere for alle, der hvor man sitter. Disse møtebordene har et utgangspunkt med dybde på 800 mm og med økende dybde avhengig av møtebordets lengde. Trapesformede møtebord leverer vi i lengder opp til 5000 mm som standard. Alle våre møtebord i DNA-serien levers i fire forskjellige farger; hvit, lys grå, anstrasitt, bjørk og bøk med understell i alu-grått, hvitt eller sort. Bestill enkelt på nett eller ta kontakt på telefon 69 16 55 00 og snakk med en av våre salgskonsulenter for mer hjelp.

 

 

 

rektangulært møtebord


Rektangulært møtebord, stramt og stilig - og med god plass...
I mange virksomheter er det prøver som skal besiktiges, tegninger som skal studeres eller møtedeltakere med mye utstyr. Da vil vi anbefale et rektangulært møtebord, slik at det blir plass til alt og alle. Våre rektangulære møtebord i DNA-sortimentet har hele 1200 mm borddybde, og med lengder fra 2000-5000 mm. Det skulle holde for de fleste. Alle våre møtebord i DNA-serien levers i fire forskjellige farger; hvit, lys grå, anstrasitt, bjørk og bøk med understell i alu-grått, hvitt eller sort. Bestill enkelt på nett eller ta kontakt på telefon 69 16 55 00 og snakk med en av våre salgskonsulenter for mer hjelp.

 

 

båtformet møtebord


Konsensus møtebord rundt et båtformet møtebord...
Kineserne spiser sine festmåltider ved runde bord. Slik vil alle ha delaktighet i det som skjer. På samme måte vil et båtformet  møtebord gi en følelese av samvær, fellesskap og likeverd. Og det er ikke dumt. DNA møtebord med båtform har minste dybde 800 mm (i endene) og 1200 mm største dybde på midten. Uavhengig om du velger det korteste bordet på 2000 mm eller om du ønsker ett på 5000 mm.

Alle våre møtebord i DNA-serien levers i fire forskjellige farger; hvit, lys grå, anstrasitt, bjørk og bøk med understell i alu-grått, hvitt eller sort.. Bestill enkelt på nett eller ta kontakt på telefon 69 16 55 00 og snakk med en av våre salgskonsulenter for mer hjelp.

 hev senk møtebord

 

Heve senke møtebord.
DNA møtebord leveres også med heve senke understell for et mer aktivt møte. Vi sitter ofte mye på skrivebordet, så det kan være smart å ha et møterom som åpner for mer bevegelse og aktivitet. Se vårt utvalg her. Leveres i bredde 2000 og 2600 mm med valgfri plate i bøk, bjørk, lys grå, hvit og antrasitt med understell i alu-grått, hvitt eller sort.

 

Kjøp heve senke møtebord her

 

 

 

 

runde møtebord

 

Runde små møtebord
Leter du etter mindre møtebord eller møtebord for små rom med plass til 3-4 personer? Cruzo-bordet er et praktisk, rundt og stabilt møtebord for bruk i mindre møterom, stillerom eller i kantiner. Et såpass stort rundt bord må stå stødig - derfor har bordet justeringsskruer for å ta opp ujevnheter i gulvet. Og med en diameter på hele 1200 mm får du greit plass til fem personer rundt bordet.

 

 

Kjøp Cruso møtebord her

 

 

 

 

runde møtebord

 

CONSENSUS møtebord

Gi plass til alle – velg riktig alternativ. CONSENSUS møtebord leveres med solid 25 mm tykk laminat bordplate, med robust overflate for lang holdbarhet og enkel rengjøring. De minste bordene leveres på Geos understell (avbildet) mens de store har Polo understell med solid stålramme - begge alternativ designet for god brukervennlighet og tilfredsstillende stabilitet.

 

Kjøp Consensus møtebord her

 

 

runde møtebord

 

Amy - små rund møtebord i tre høyder
Hvis du trenger et enda mindre møtebord, kan Amy være et godt alternativ. Disse borden leveres i Ø600 og Ø900 mm i hvit, lys grå, antrasitt, bøk og bjørk og kan kombineres med valgfritt understell i fargene hvit, alugrå og sort. De små møtebordene leveres også i tre forskjellige høyder; 565, 735 og 1050 mm.

 

 

Kjøp Amy møtebord her

 

 

Tilbehør til møtebord
Hos Sono finner du også alt av tilbehør til møtebordet, som stoler i mange varianter, bordskjermer, whiteboard tavler, glasstavler, oppbevaringsskap, hyller og kabelbrønner med tilhørende kontakter for tilkobling til strøm, nettverk og TV.

 

Konferansestoler - kjøp her!

Bordtilbehør - kjøp her!

 

Filter


Modell
Sorter
 1. Ergoff DNA komplett møterom komb. 1
  32.980,-
  41.225,- (inkl. mva)
 2. Ergoff DNA komplett møterom komb. 2
  32.980,-
  41.225,- (inkl. mva)
 3. Ergoff DNA komplett møterom komb. 3
  33.480,-
  41.850,- (inkl. mva)
 4. Ergoff DNA komplett møterom komb. 4
  31.980,-
  39.975,- (inkl. mva)
 5. Ergoff DNA komplett møterom komb. 5
  29.980,-
  37.475,- (inkl. mva)