Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Nøkkelskap

Nøkkelskap

Det er mange gode grunner til å investere i et nøkkelskap. For det første er det en både enkel og praktisk oppbevaringsløsnin ...

Det er mange gode grunner til å investere i et nøkkelskap. For det første er det en både enkel og praktisk oppbevaringsløsning, som sikrer at du alltid klarer å finne den nøkkelen du skal bruke. Det er fordelaktig å ha nøklene samlet ett sted.Hvilket nøkkelskap du skal velge, kommer i stor grad ann på dine behov og krav til sikkerthetsnivå.

Hos Sono kan du velge mellom alt fra enkle, billigere modeller til avanserte løsninger i høyeste sikkerhetsklasse. Er du i tvil om hvilken nøkkelskap du bør kjøpe, kan det være en god idé at du forhører deg hos ditt forsikringsselskap. Du er naturligvis også hjertelig velkommen til å kontakte Sono for rådgivning.

Slik finner du utstyr og innredningsprodukter på Sono • Bestill online på www.sono.no • Snakk med en av våre medarbeidere på telefon og få hjelp med bestillingen. • Få den store Sono-katalogen i posten - gratis, naturligvis.

 

Filter


 • Sorter
  1. SOS Topsafe Nøkkelskap med 50 kroker
   4.780,-
   5.975,- (inkl. mva)
  2. SOS Topsafe Nøkkelskap med 101 kroker
   5.480,-
   6.850,- (inkl. mva)
  3. Nøkkelskap IWE60
   840,-
   1.050,- (inkl. mva)
  4. Nøkkelskap IWE100
   1.280,-
   1.600,- (inkl. mva)