0
3
:
0
0
Få 7% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 7% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Pakkebord og pakkevogn

Pakkebord og pakkevogn

Basert på vårt kjente og velprøvde sortiment av arbeidsbord for verksted og industri, har vi tatt frem en serie ...

Basert på vårt kjente og velprøvde sortiment av arbeidsbord for verksted og industri, har vi tatt frem en serie komplette pakkebord - spesielt designet for praktisk og derigjennom effektivisering av varehåndtering og pakking. Vårt utvalg av komplette pakkebord har forskjellig konfigurasjon, basert på lette arbeidsbord (H-stativ), tunge arbeidsbenker og ergonomiske heve-senkebord.

Om du ikke finner akkurat den konfigurasjonen du ønsker deg for ditt nye pakkebord, finner du også løse produkter, slik at du kan designe ditt eget pakkebord. Ta utgangspunkt i noen av våre arbeidsbord (de finner du her) og suppler med skjærekniver, akslinger for wellpapir, gråpapir eller bobleplast, hyller og kartongstøtter. Så blir ditt nye pakkebord akkurat slik du ønsker deg!

Med rask levering fra vårt lager i Sarpsborg i Østfold, imøtekommer vi ditt behov for skikkelige pakkebord, arbeidsbord, lagerrerolerog annen innredning til lager og verksted.Se vårt store utvalg av pakkebord og lagerinnredningtilpasset norske arbeidsplasser. Bestill her i nettbutikken - eller kontakt vårt kundesenter på tlf 6916 5500 for hjelp.

 

Pakkebord
Kjøp pakkebord og arbeidsbord hos Sono. I vårt sortimen finner du bord både med manuell og motorisert høydejustering, for å gjøre arbeidsplassen ergonomisk og for optimal tilpasning til den som arbeider ved pakkebordet. Vi har et bredt sortiment av pakkebord i ulike størrelser, både hva gjelder bredde, dybde og type bordunderstell. Sammen med vårt store tilbehørssortiment, gir Sono sitt bordprogram deg et fleskisbelt system, som passer de fleste behov.  Vi har alt du trenger for en sikker, enkel og effektiv varehåndtering i virksomheten. I vårt omfattende sortiment, finner du velprøvde løsninger av pakkebord og monteringsbord. Om du ikke finner akkurat den løsningen du søker, tar du kontakt med en av våre dyktige selgere, så finnere dere sammen optimale løsninger for pakkebord til nettopp din virksomhet. Vi har kort sagt alle muligheter for å løse det som kreves for å leve opp til selv de strengeste krav om sikker og holdbar pakking. Sono pakkemateriell – online pakkeprodukter til attraktive priser.

Bedre arbeidsstilling
Spar tid og besvær med et profesjonelt pakkebord fra Sono. Vi har nøye valgt ut de beste løsningene som finnes på markedet når det gjelder robuste og brukervennlige arbeidsbord til pakkearbeid. Våre bord har et hav av smarte funksjoner og detaljer, som gjør det både enkelt og raskt å gjøre varer klare til forsendelse på forsvarlig vis. Samtidig er pakkebordene med på å sikre bedre arbeidsstillinger for medarbeiderne, slik at arbeidsskader effektivt kan forebygges. Utstyr ditt nye pakkebord med vårt profesjonelle pakkemateriell og oppnå en totalløsning av høyeste kvalitet.

Profesjonelle løsninger
Sono er totalleverandør av innredningsløsninger for forretningslivet og leverer utelukkende produkter av profesjonell kvalitet. Dermed er du alltid sikret en robust og pålitelig løsning når du handler hos oss. Vi har nøye valgt ut de beste produktene på markedet, slik at du får optimal effekt, enten du bestiller et komplett pakkebord med masse tilbehør, eller smågjenstander som papp og papir. Gå ikke på kompromiss med kvaliteten når det gjelder virksomhetens pakkemateriell, legg derfor inn en bestilling i vår webshop og få høy kvalitet til sterke, konkurransedyktige priser – hver gang.

Filter


Sorter
 1. GBP Pakkebord Lett H Komb. 1
  8.880,-
  11.100,- (inkl. mva)
 2. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 2
  24.980,-
  31.225,- (inkl. mva)
 3. GBP Pakkebord Verkstedsbenk Komb. 3
  8.980,-
  11.225,- (inkl. mva)
 4. GBP Pakkebord Lett H Komb. 5
  9.280,-
  11.600,- (inkl. mva)
 5. GBP Pakkebord Lett H Komb. 6
  4.700,-
  5.875,- (inkl. mva)
 6. GBP Pakkebord Verkstedsbenk Komb. 7
  9.540,-
  11.925,- (inkl. mva)
 7. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 9
  17.480,-
  21.850,- (inkl. mva)
 8. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 10
  12.980,-
  16.225,- (inkl. mva)
 9. GBP Pakkevogn Flex grunnstativ
  1.640,-
  2.050,- (inkl. mva)
 10. GBP Aksling for H-stativ
  300,-
  375,- (inkl. mva)
 11. GBP Aksling for tunge benbukker
  360,-
  450,- (inkl. mva)
 12. GBP Aksling mellom søyler
  340,-
  425,- (inkl. mva)