Shopping Cart
  • Rask levering - 40% sendes innen 24t
  • Stort lager i Norge
  • Alle produktene på ett sted
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel

Stålskap

Orden og oversikt gir arbeidsro. Vi har et stort sortiment av stålskap for oppbevaring og lagring av dokumenter og annet materiell som kreves i løpet av en arbeidsdag.

Mer informasjon
  • Fri frakt over 7.900,-
  • Rask ekspedering når varen er på lager
  • Transportører DB Schenker ColliCare

Velg en produktkategori

Stålskap

Har du bruk for et praktisk og robust stålskap til å holde orden på verkstedet, lageret, kontoret eller arkivet? Hos Sono finner du et stort utvalg av gjennomtenkte stålskap til markedets beste priser; kjemikalieskap, pc-skap, ladeskap og verktøyskap. Alle våre stålskap er designet til industribruk og kan leveres i flere forskjellige varianter, størrelser og farger.

Slipp rot, stress og tidssløs – med et stålskap fra Sono er det lett å finne det du leter etter. Finn de stålskapene og oppbevaringsskapene som gjør arbeidsplassen bedre for deg. 

Sono har et bredt utvalg av funksjonelle løsninger innenfor arkivering og oppbevaring i stålskap. Bestill online her i nettbutikken, snakk med en av våre dyktige medarbeidere på 69165500 og få hjelp med bestillingen- eller bestill den store Sono-katalogen i posten.
Gratis, naturligvis.

Mer om stålskap

Sortiment  av stålskap

Et stålskap er ikke bare et stålskap. Utvalget er enormt, og det er stor forskjell på kvalitet, funksjonalitet og levetid, alt etter hvilket skap du velger. Hos Sono legger vi vekt på at et stålskap til bedriftsbruk skal være både brukervennlig, slitesterkt og elegant på samme tid. Derfor har vi håndplukket et sortiment som lever opp til disse kravene, og som er velegnet til deg som setter pris på godt design og kvalitetsmaterialer, og som kan holde lenge selv om det blir godt brukt.

Sono er din leverandør av stålskap

Kjøp ditt nye stålskap hos Sono og velg fra et stort og velassortert utvalg av kvalitetsprodukter fra de beste produsenter på markedet. I sortimentet finner du alt fra romslige verktøyskap til smarte arkivskap og veldprøvde løsninger for oppbevaring av PC og Laptops.