Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Stålskap

Stålskap

Har du bruk for et praktisk og robust stålskap til å holde orden på verkstedet, lageret, kontoret eller arkivet? Hos Sono f ...

Har du bruk for et praktisk og robust stålskap til å holde orden på verkstedet, lageret, kontoret eller arkivet? Hos Sono finner du et stort utvalg av gjennomtenkte stålskap til markedets beste priser. Alle våre skap er designet til bedriftbruk og kan leveres i flere forskjellige varianter, størrelser og farger.

Slipp rot, stress og tidssløs – med et stålskap fra Sono er det lett å finne det du leter etter.Finn de stålskapene og oppbevaringsskapene som gjør arbeidsplassen bedre for deg. Se alle stålskapene fra under kategoriene oppbevaringsskap, kjemikalieskap, arkivskap, mobil- og småromskap, PC-skap, nøkkelskap, dokumentskap og verdiskap.

Sono har et bredt utvalg av funksjonelle løsninger innenfor arkivering og oppbevaring i stålskap.Bestill online her i nettbutikken, snakk med en av våre dyktige medarbeidere på 69165500 og få hjelp med bestillingen- eller bestill den store Sono-katalogen i posten. Gratis, naturligvis.

 

Stålskap er så mangt

Her finner du robuste og velprøvde stålskap i mange utførelser; oppbevaringsskap, verkstedskap, verktøyskap, kjemikalieskap, arkivskap og stålskap for småoppbevaring og PC-er.

 

Sortiment  av stålskap

Et stålskap er ikke bare et stålskap. Utvalget er enormt, og det er stor forskjell på kvalitet, funksjonalitet og levetid, alt etter hvilket skap du velger. Hos Sono legger vi vekt på at et stålskap til bedriftsbruk skal være både brukervennlig, slitesterkt og elegant på samme tid. Derfor har vi håndplukket et sortiment som lever opp til disse kravene, og som er velegnet til deg som setter pris på godt design og kvalitetsmaterialer, og som kan holde lenge selv om det blir godt brukt.

Sono er din leverandør av stålskap

Kjøp ditt nye stålskap hos Sono og velg fra et stort og velassortert utvalg av kvalitetsprodukter fra de beste produsenter på markedet. I sortimentet finner du alt fra romslige verktøyskap til smarte arkivskap med plass til hengemapper, ringpermer og arkivmateriale. I tillegg finner du stålskap i form av nøkkelskap, brannskap og veldprøvde løsninger for oppbevaring av PC og Laptops.