0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart

Kontormøbler

Kontormøbler skal ivareta dine behov til funksjonalitet, effektivitet og trivsel på arbeidsplassen. I tillegg skal de ivaretar din virksomhets identitet gjennom valg av design. Derfor tilbyr Sono et stort og konkurransedyktig sortiment av kontormøbler, med vekt på ergonomi, design og kvalitet. Til en god pris.

Mer informasjon

 

Kontormøbler og innredning for en bedre arbeidsdag

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500

Hos Sono finner du et stort utvalg kontormøbler som dekker hele virksomhetens behov – fra resepsjon, lounge og møterom til kontorer med alt av tilbehør for en god ergonomisk arbeidsdag.

For å bidra til økt bærekraft er store deler av vårt sortiment sertifisert i henhold til bl.a.

Svanemerkede møbler som oppfyller miljøkrav til råvarer som tre, metall, møbeltrekk og plast. Det stilles også tøffe krav til kjemikalier som brukes i produksjonen av møblene. Svanemerkede møbler er av høy kvalitet og er testet for holdbarhet. De er blant de minst miljøskadelige på markedet.

Möbelfakta er en kravpakke til møbler som skal være til hjelp uansett om du er produsent, innkjøper, forhandler eller forbruker. Kravene er basert på tre deler: kvalitet, miljø og samfunnsansvar.

Med levering direkte fra vårt store sentrallager i Sarpsborg møter vi ditt behov for bærekraftige ergonomiske kontormøbler som; heve senk pult, konferansebord, stoler, skap, bokhyller og all annen innredning til kontorer.

Vi jobber systematisk for å minimere miljøpåvirkningen ved transport av produkter. Det gjelder ved valg av transportmiddel, valg av drivstoff, ruteoptimalisering, maksimering av fyllingsgrad og økonomisk kjøring.

Se mer Les mindre

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk for din forespørsel. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.