0
3
:
0
0
Få 7% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 7% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Kontorskap og bokhyller

Kontorskap og bokhyller

Oppbevaring, bokhyller og kontorskap er ikke bare snakk om praktiske løsninger.

Oppbevaring, bokhyller og kontorskap er ikke bare snakk om praktiske løsninger.

 

 

Kontorskap og bokhyller tilpasset ditt kontor

Den moderne arbeidsplassen har forandret seg mye de siste 10 årene - med hensyn til layout, estetikk og funksjonalitet. Mange arbeidsplasser har omfavnet åpent kontorlandskap, hvor rom åpnes opp for å fremme samarbeid og en mer horisontal bedriftskultur. 


Velg oppbevaring, bokhyller og kontorskap fra Sono. Få høy service, faglig rådgivning og gode, solide produkter av skikkelig kvalitet. Vi har mange års erfaring med gjennomtenkte innredningsløsninger til både små og store virksomheter.

La deg inspirere av vårt spennende sortiment og velg din oppbevaring, bokhyller og kontorskap fra Sono, når du skal innrede. Lekre og funksjonelle innredningsløsninger av høy kvalitet - raskt, rimelig og trygt. Ring oss i dag på 6916 5500 eller bestill i nettbutikken.

DNA oppbevaring
• låsbar oppbevaring i delikat design
• velg farge på fronter - som du ønsker deg
• stort utvalg, rask levering, skikkelig kvalitet

 

DNA oppbevaring er et designprodukt

 

DNA oppbevaring er et designprodukt
DNA er en flott møbelserie basert på stor valgfrihet, utsøkt design, skikkelig kvalitet og god pris! Her finner du oppbevaring, bokhyller og kontorskap i bjørk, bøk, hvit, lysegrå eller antrasitt laminat - i alle tenkelige størrelser og utførelser. Og langt de fleste modellene leveres fra lager. Ta kontakt med oss i dag om du skal innrede med nye kontormøbler, med oppbevaring, bokhyller og kontorskap i skikkelig kvalitet!Velg farge på DNA oppbevaring

 

Velg farge på DNA oppbevaring
Det store “pre” for DNA oppbevaring, er mulighet for selv å velge farge på dør- og skuffefronter. Om du ønsker det leverer vi oppbevaringen med lakkerte MDF-fronter i valgfri NCS-farge, matt utførelse. Uten at det koster skjorta og kun med marginalt lengre leveringstid enn vår standard oppbevaring. Så kan du ta opp fargepalett fra logo, profilhåndbok eller brand-manual - eller også andre fargeelementer om så ønskes.Softclosing på alle DNA oppbevaringer

 

Softclosing på alle DNA oppbevaringer
DNA oppbevaringen har delikate grep i el-galvanisert aluminium, en solid lås med fellbar nøkkel og et lekkert understell i tre fargealternativ - og som gjør skikkelig rengjøring mulig. Skapene er ferdig montert, det eneste du må gjøre er å feste understell og montere grepene.Det er sannelig ikke mye å lure på - bestill DNA oppbevaring, bokhyller og kontorskap fra Sono i dag.

 

 

 

 

Filter


Farge
Sorter