Shopping Cart
 • Rask levering - 40% sendes innen 24t
 • Stort lager i Norge
 • Alle produktene på ett sted
 • Ledende Skandinavisk konsern

Stillerom og telefonbokser

I dagens kontormiljøer er det stadig mer vanlig med åpne kontorlandskap, hvor samarbeid og samhandling er i fokus. Her finner du et utvalg av ulike størrelser på Silent Room fra markedsledende produsenter av stillerom og telefonbokser. Disse produktene kan leveres i mange forskjellige utførelser, både når det gjelder materialvalg og farger. I nettbutikken vises vi et lite utvalg standard-utgaver.

Mer informasjon
 • Fri frakt over 7.900,-
 • Rask ekspedering når varen er på lager
 • Transportører DB Schenker ColliCare
Sorter
 1. Silent room Small, telefonboks
  69.995,- eks. mva
  87.494,- inkl. mva
  Leveringstid: 3-4 uker
 2. Silent room Medium, møterom
  99.995,- eks. mva
  124.994,- inkl. mva
  Leveringstid: 3-4 uker
 3. Silent room Large, møterom
  124.995,- eks. mva
  156.244,- inkl. mva
  Leveringstid: 3-4 uker

Stillerom og telefonbokser

Konsentrasjon og produktivitet: I et overfylt kontorlandskap kan det være vanskelig å fokusere på oppgaver. Stille rom gir mulighet til å trekke seg tilbake og konsentrere seg om arbeid som krever ekstra fokus. Telefonkiosker er også perfekte for å ringe uten å forstyrre kolleger.

Privacy og personvern: Noen ganger må vi ha private samtaler eller møter som ikke bør overhøres av alle. Et stillerom gir det personvernet som kreves for slike situasjoner. Telefonkiosker er også ypperlige for digitale møter, når du ikke ønsker å bestille et helt konferanserom.

Støyreduksjon: Stillerom og telefonkiosker er designet for å redusere støynivået. De er lydisolerte og bidrar til å skape et rolig arbeidsmiljø selv i de travleste kontormiljøene.

Fleksibilitet: Telefonkiosker kommer i en rekke størrelser og konfigurasjoner. Du kan velge små enkeltrom for individuelle samtaler eller større møteboder for gruppeaktiviteter.

Helse og velvære: Å ha tilgang til stillerom og telefonkiosker fremmer helse og velvære. Redusert stress og muligheten til å ta korte pauser i privatlivet er viktige faktorer for trivsel på arbeidsplassen.

Avslutningsvis er stillerom og telefonkiosker en investering i både produktivitet og trivsel på kontoret. Enten du trenger å konsentrere deg, ringe eller holde møter, er disse lydisolerte rommene uvurderlige for kontorarbeidere. Vil du vite mer om eller leie våre stillerom og telefonkiosker? Kontakt oss så forteller vi deg mer.

Se mer Les mindre