×
0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart

PPS

PPS produserer stablebare plastbokser for optimal logistikk. Høy kvalitet og smarte løsninger har gjort PPS sine produkter anerkjent over hele verden.

Mer informasjon
Sorter

PPS

PPS produserer stablebare plastbokser for optimal logistikk. Høy kvalitet og smarte løsninger har gjort PPS sine produkter anerkjent over hele verden.

Dette er praktiske og solide lagerbokser (også kalt modulbokser), produsert i temperaturbestandig polypropylen. Modulboksene har integrerte hjul i bakkant av boksen, noe som forenkler håndtering av boksene på hyller eller i skap.

Som tilvalg kan dessuten bestille skråstilte avdelere (se tabell for antall det er plass til), for praktisk oppdeling innvendig i boksen. Lagerkassene er marginalt konet innvendig, slik at lagring av kasser som ikke er i bruk, blir svært lite arealkrevende. Til de fleste modulboksene kan du dessuten bestille lokk med nedbukket fremkant, for effektiv beskyttelse mot støv og skitt – eller også for å stable boksene på hverandre. Modulboksene tilbys i flere farger, for effektiv og visuell sortering av lagermaterialet.

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk for din forespørsel. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.