1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Barstoler

Barstoler

Barstoler til innredning av kantine, møtelokale eller resepsjon. Her finner du barstoler i forskjellige utførelser, ...

Barstoler til innredning av kantine, møtelokale eller resepsjon. Her finner du barstoler i forskjellige utførelser, med forkrommet eller lakkerte understell og barstoler med høyderegulering eller fast sittehøyde.

Finn det du trenger for din bedrift når du skal rehabilitere eksisterende lokaler eller innrede nye lokaler. Vi leverer raskt, effektivt og til gode priser. Og vi er en pålitelig partner som leverer som avtalt - om bestillingen er liten eller stor.

Med rask levering fra vårt lager i Sarpsborg, imøtekommer vi ditt behov for skikkelige barstoler. Bestill her i nettbutikken - eller kontakt vårt kundesenter på tlf 6916 5500 for hjelp.

 

Barstoler

Gi innredningen et løft
Gi innredningen et løft med smarte barstoler fra Sono og få samtidig en funksjonell, stilfull og fleksibel løsning. Barstoler er velegnet til eksempelvis caféer, kantiner, møtelokaler, personalrom og resepsjoner. De kan også anvendes i venterom eller gangarealer der man ønsker en elegant og plassbesparende løsning. På denne siden kan du lese mer om Sono barstoler og finne inspirasjon til innredningen.

Inspirerende pusterom
Barstoler inspirerer til sosialt samvær og nettverksbygging. Ved å skape inspirerende pusterom i bedriftens innredning kan du aktivt bidra til et bedre samhold, mer kreativitet og større arbeidsglede. Velg mellom de mange fargerike og flotte barstolene fra vårt sortiment og bruk din kreative sans når du skal innrede arbeidsplassen. Selv i små virksomheter kan det skapes slike pusterom hvis man bruker fantasien. Innred et ellers ubrukt hjørne med barstoler, et lite bord og hyggelig belysning. Bruk en del av kjøkkenet eller innred gjennomgangsarealer så det er mulighet for små pauser med faglig prat.

Stil og funksjonalitet
Trenger bedriften nytt liv? Er du lei av de samme møblene og kjedelige fargene? Hos Sono finner du alt du kan drømme om innenfor kontormøblement. Våre møbler er stilfulle og funksjonelle på samme tid, slik at du får det beste fra to verdener. Kombiner våre flotte barstoler med elegante barbord eller cafébord, velg dine favorittfarger og gled deg til å løfte innredningen til nye høyder og gi bedriften et friskt pust.

Noe for enhver smak
Liker du det klassiske og tidløse? Det fargerike og moderne? Eller det praktiske og plassbesparende? Uansett hvilken stil og hva slags behov du har kan vi hjelpe deg med å finne riktige barstoler til en attraktiv pris. I vårt sortiment kan du la deg inspirere av førsteklasses møbler fra noen av de beste produsentene på markedet. Vi fører utelukkende produkter hvor estetikk og brukervennlighet kombineres, slik at du får en stilfull og robust løsning med lang levetid og god funksjonalitet. Se aktuelle varer i webshoppen på denne siden og velg din favoritt barstol.

Hvorfor velge barstoler?
Det er mange fordeler ved å velge barstoler fremfor andre stoler. For det første er de ytterst plassbesparende og kan plasseres stort sett over alt. De kan inngå i innredningen på et utall måter og kan både stå alene og sammen med et barbord etter behov. Barstoler er lette og kan enkelt flyttes på, noe som skaper dynamikk og fleksibilitet i innredningen. Sist men ikke minst uttrykker barstoler stil, med sin slanke og elegante design kan det være et effektivt virkemiddel hvis man ønsker å utrykke sitt varemerke, sine verdier eller sin faglige profil gjennom fysiske rammer.

Sono barstoler
Du får profesjonell rådgivning, høy service og førsteklasses produkter når du kjøper barstoler hos Sono. Vi har spesialisert oss i innredning for arbeidslivet og har mange års erfaring med å skape vakre og funksjonelle løsninger til ulike typer arbeidsplasser. Vi håper du finner den barstolen du leter etter i vårt sortiment og ser frem til å betjene deg. Har du spørsmål vedrørende våre produkter eller vår service, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi deg gode råd og imøtekomme eventuelle spesielle forespørsler.

Filter


Stolben
Sorter
 1. Ergoff Barstol Cafe VII sort laminat
  1.480,-
  1.850,- (inkl. mva)
 2. Ergoff Barstol Cafe VII hvit laminat
  1.480,-
  1.850,- (inkl. mva)
 3. Ergoff Barstol Zeta sort skinnimitasjon på krom stolbein
  680,-
  850,- (inkl. mva)
 4. Ergoff Barstol Sky sort skinnimitasjon på krom stolbein
  1.980,-
  2.475,- (inkl. mva)