Shopping Cart
 • Rask levering - 40% sendes innen 24t
 • Stort lager i Norge
 • Alle produktene på ett sted
 • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel

Barstoler

Barstoler fra Tranås Skolemøbler til innredning av sosiale rom, rundt et barbord, friarealer eller i spiserom. Her finner du barstoler i forskjellige utførelser, med forkrommet eller lakkerte understell og barstoler med høyderegulering eller fast sittehøyde. Barstolene er stablebare slik at de kan ryddes vekk på liten plass ved behov.

Vi leverer raskt, effektivt og til gode priser. Og vi er en pålitelig partner som leverer som avtalt - om bestillingen er liten eller stor.

Mer informasjon
 • Fri frakt over 7.900,-
 • Rask ekspedering når varen er på lager
 • Transportører DB Schenker ColliCare
Utførelse
Sorter
 1. Tranås Skolmöbler Barstol Add 5902, bjørk laminat, 620 mm
  2.280,- eks. mva
  2.850,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 2. Tranås Skolmöbler Barstol Add 5902, hvitpigmentert eik laminat, 620 mm
  2.180,- eks. mva
  2.725,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 3. Tranås Skolmöbler Barstol Add 5902 med stoffsete,bjørk laminat, 620 mm
  3.380,- eks. mva
  4.225,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 4. Tranås Skolmöbler Barstol Add 5902 med stoffsete, 620 mm
  3.380,- eks. mva
  4.225,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 5. Tranås Skolmöbler Barstol Add 5902 med stoffsete, hvitpigmentert eik laminat, 620 mm
  3.780,- eks. mva
  4.725,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 6. Tranås Skolmöbler Barstol Add 5902, heltrukket, 620 mm
  2.980,- eks. mva
  3.725,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker

Mer om barstoler

Barstoler 

Gi innredningen et løft med smarte barstoler fra Sono og få samtidig en funksjonell, stilfull og fleksibel løsning. Barstoler er velegnet til eksempelvis caféer, kantiner, møtelokaler, personalrom og resepsjoner. De kan også anvendes i venterom eller gangarealer der man ønsker en elegant og plassbesparende løsning. På denne siden kan du lese mer om Sono barstoler og finne inspirasjon til innredningen.

Inspirerende pusterom

Barstoler inspirerer til sosialt samvær og nettverksbygging. Ved å skape inspirerende pusterom i bedriftens innredning kan du aktivt bidra til et bedre samhold, mer kreativitet og større arbeidsglede. Velg mellom de mange fargerike og flotte barstolene fra vårt sortiment og bruk din kreative sans når du skal innrede arbeidsplassen. Selv i små virksomheter kan det skapes slike pusterom hvis man bruker fantasien. Innred et ellers ubrukt hjørne med barstoler, et lite bord og hyggelig belysning. Bruk en del av kjøkkenet eller innred gjennomgangsarealer så det er mulighet for små pauser med faglig prat.

Stil og funksjonalitet

Trenger bedriften nytt liv? Er du lei av de samme møblene og kjedelige fargene? Hos Sono finner du alt du kan drømme om innenfor kontormøblement. Våre møbler er stilfulle og funksjonelle på samme tid, slik at du får det beste fra to verdener. Kombiner våre flotte barstoler med elegante barbord eller cafébord, velg dine favorittfarger og gled deg til å løfte innredningen til nye høyder og gi bedriften et friskt pust.

Noe for enhver smak

Liker du det klassiske og tidløse? Det fargerike og moderne? Eller det praktiske og plassbesparende? Uansett hvilken stil og hva slags behov du har kan vi hjelpe deg med å finne riktige barstoler til en attraktiv pris. I vårt sortiment kan du la deg inspirere av førsteklasses møbler fra noen av de beste produsentene på markedet. Vi fører utelukkende produkter hvor estetikk og brukervennlighet kombineres, slik at du får en stilfull og robust løsning med lang levetid og god funksjonalitet. Se aktuelle varer i webshoppen på denne siden og velg din favoritt barstol.

Hvorfor velge barstoler?

Det er mange fordeler ved å velge barstoler fremfor andre stoler. For det første er de ytterst plassbesparende og kan plasseres stort sett over alt. De kan inngå i innredningen på et utall måter og kan både stå alene og sammen med et barbord etter behov. Barstoler er lette og kan enkelt flyttes på, noe som skaper dynamikk og fleksibilitet i innredningen. Sist men ikke minst uttrykker barstoler stil, med sin slanke og elegante design kan det være et effektivt virkemiddel hvis man ønsker å utrykke sitt varemerke, sine verdier eller sin faglige profil gjennom fysiske rammer.

Sono barstoler

Du får profesjonell rådgivning, høy service og førsteklasses produkter når du kjøper barstoler hos Sono. Vi har spesialisert oss i innredning for arbeidslivet og har mange års erfaring med å skape vakre og funksjonelle løsninger til ulike typer arbeidsplasser. Vi håper du finner den barstolen du leter etter i vårt sortiment og ser frem til å betjene deg. Har du spørsmål vedrørende våre produkter eller vår service, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi deg gode råd og imøtekomme eventuelle spesielle forespørsler.