Shopping Cart
  • Rask levering - 40% sendes innen 24t
  • Stort lager i Norge
  • Alle produktene på ett sted
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel

Kontorutstyr

Kontorutstyr fra Sono gjør arbeidsplassen bedre! Enda mer funksjonell. Og mer ergonomisk. Uten å sprenge budsjettet kan du med enkle håndgrep velge kontorutstyr som effektiviserer, forenkler, rydder - eller som gjør rengjøring enklere. Her finner du altså alt av kontorustyr for innredning av virksomhetens lokaler.

Sortimentet av kontorutstyr fra Sono beskrives i kategoriene whiteboard- og skrivetavler, kunstige planter, skjermvegger, papirkurver, fotstøtter, oppslagstavler og posthyller. I tillegg har vi praktiske kontorhyller i stål, for plassering på gulv eller vegg - også kalt L&T-reoler.

 

Mer informasjon
  • Fri frakt over 7.900,-
  • Rask ekspedering når varen er på lager
  • Transportører DB Schenker ColliCare

Velg en produktkategori

Mer om kontorutstyr

Bedre arbeidsmiljø med skikkelig kontorutstyr

Et velorganisert kontor utstråler seriøsitet og skaper høyere produktivitet. Sono kontorutstyr omfatter adskillige produkter, som hjelper dere med å få et bedre overblikk og orden på arbeidsplassen. Se for eksempel våre flotte glasstavler med magnetisk overflate, tradisjonelle whiteboards eller våre elegante brosjyrestativ. Se også våre smarte løsninger innenfor PC- og kabelhåndtering, papirkurver for montering under skrivebordet eller fleksible kontorhyller i stål. Med kontorutstyr fra Sono er det enklere enn noen gang å holde orden på arbeidsplassen.

Sortiment

Velkommen inn hos Sono hvor du finner et godt utvalg av profesjonelt kontorutstyr av høy kvalitet. I vår omfattende produktkatalog tilbyr vi alt fra gode kontorstoler og justerbare skrivebord til elegante konferansemøbler, verkstedinventar og praktiske oppbevaringsløsninger. Vi fører også skrivebordslamper, papirkurver, fotstøtter og whiteboards. Kort sagt alt man trenger når arbeidsplassen skal innredes og samtidig gjøres både stilfull og funksjonell. La deg inspirere her på siden eller klikk på de enkelte kategoriene for spesifikk informasjon om kontorutstyret du ser etter.

Kontorutstyr online

Sono har gjort det enkelt å innrede; raskt, trygt og effektivt. Alt vårt kontorutstyr kan bestilles direkte her på hjemmesiden. Dermed kan du spare både tid og penger og i ro og mak finne nettopp det kontorutstyret du leter etter. Klikk på de enkelte kategoriene for å se vårt store sortiment.  Men, vi stiller selvfølgelig opp hos deg, om du ønsker å diskutere løsninger eller muligheter. Vi har hyggelige og flinke selgere, som gir gode råd!

Frakt og montering

Vi leverer til virksomheter over hele fastlands-Norge, raskt og sikkert. Ønsker du montering kan vi også bistå med det, og dette må tilbys i hvert enkelt tilfelle. Har du kommentarer eller spørsmål til våre produkter eller tjenester, er du alltid velkommen til å kontakte oss for personlig rådgivning og inspirasjon til kjøp av nye, flotte kontormøbler.  Ta kontakt på chat her på siden, på epost support@sono.no Vi gleder oss til å høre fra deg!