Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Kildesortering

Kildesortering

Sono kildesortering sikrer enkel og miljøvennlig sortering av avfall, også i en travel hverdag. I vårt online sortiment finner ...

Sono kildesortering sikrer enkel og miljøvennlig sortering av avfall, også i en travel hverdag. I vårt online sortiment finner du et stort utvalg av praktiske løsninger til kildesortering, som robuste, rengjøringsvennlige beholdere i forskjellige størrelser og farger, avfallsstativ og tydelig merking som sørger for at avfallet havner der det skal.

En proaktiv innsats for miljøet gjennom omhyggelig kildesortering, kan styrke bedriftens merkevare og gi dere en grønnere profil. Gjør en innsats for miljøet, samvittigheten og profileringen med profesjonell og brukervennlig kildesortering fra Sono.

Hos Sono har vi det riktige utstyret slik at dere får en sikker, helseforsvarlig og enkel kildesortering, uansett type avfall. Se det aktuelle utvalget i webshoppen her på siden eller kontakt Sono for personlig rådgivning og utdypende informasjon om våre løsninger innenfor kildesortering i forretningslivet.

 

Filter


 • Sorter
  1. Kildesortering i plast
   340,-
   425,- (inkl. mva)
  2. Total Holding Vogn for kildesortering
   620,-
   775,- (inkl. mva)
  3. Røros Produkter Urbanus kildesortering
   3.080,-
   3.850,- (inkl. mva)
  4. Total Holding Stativ for kildesortering
   7.480,-
   9.350,- (inkl. mva)
  5. Røros Produkter Dekaler for kildesortering
   120,-
   150,- (inkl. mva)