×
0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart

Ergonomiske tastatur

Ergonomiske tastaturer og mus er ikke medisinske behandlinger, men er konstruert for å håndtere de vanligste risikofaktorene ved mye skriving og musearbeid.

Mer informasjon
Sorter

Ergonomiske tastatur

Konvensjonelle tastaturer kan derimot lettere forårsake smerte og føre til gjentatte belastningsskader.

Våre leverandører har flere tiårs erfaring med å utvikle tastaturer som adresserer de vanligste typiske risikofaktorene, men hvis en skade allerede har oppstått bør du kontakte en ergonomispesialist for å få spesifikke anbefalinger om hvordan du kan endre din arbeidsstasjon og dine arbeidsvaner. Men et godt råd er å være føre var.

Velg et ergonomisk tastatur og en ergonomisk mus som passer din arbeidssituasjon før det er for sent.

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Her er noen eksempler på tastatur vi anbefaler:

Space Saver er et ergonomisk kompakt tastatur av meget høy kvalitet som sparer plass på bordet og gir mulighet til å jobbe med mus innenfor den ergonomiske komfortsonen. Lav design og taster av bærbar modell gir en behagelig skrivefølelse og motvirker vinkling av håndleddet.

Kinesis Freestyle 2 er et ergonomiske tastaturet som kan tilpasses hver enkelts spesifikke behov. Freestyle 2 (grunnversjonen) gir muligheten til å dele høyre og venstre del av tastaturet for å finne den mest komfortable posisjonen.

Med diverse tilbehør kan tastaturet vippes vertikalt i tre forskjellige vinkler og separeres etter eget valg eller brukes uten håndleddsstøtte i kombinasjon med f.eks. en sentrert kontroller.

ErgoTight er et slankt tastatur med taster i normal størrelse. Den har en minimal ramme for å ta så lite plass som mulig og er lav for å minimere belastningen på håndleddene.

Ergosmart er et ergonomisk minitastatur med en behagelig skrivefølelse (såkalt «skjærmekanisme» i stedet for en membran) og taster med rask berøringsfølsomhet. Tastaturet kan, som mange andre av våre tastaturer, suppleres med en tilhørende numerisk del.

Kinesis Advantage setter en helt ny standard for ergonomiske tastaturer. Advantage-serien tilbyr en avansert ergonomisk design, er programmerbar og har funksjoner du ikke finner på andre USB-tastaturer.

Kanskje du leter etter et desinfiserbart tastatur. Den fullstendig vann- og partikkeltette SpillSeal-teknologien gjør at dette tastaturet kan senkes ned i desinfiserende væsker og skylles under rennende vann. Antibakteriell behandling av plasten gjør det mye vanskeligere for bakterier å «få fotfeste». Selv om tastaturet ikke er vasket, er bakteriefloraen lavere enn på vanlige tastaturer.

Se mer Les mindre

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk for din forespørsel. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.