1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Whiteboard tavler

Whiteboard tavler

Whiteboard tavler er en elegant, prisvennlig og plassbesparende løsning til møterommet eller konferanselokalet. Hos ...

Whiteboard tavler er en elegant, prisvennlig og plassbesparende løsning til møterommet eller konferanselokalet. Hos Sono har vi et stort utvalg av profesjonelle whiteboard tavler til din virksomhet. Velg mellom vegghengte modeller og whiteboard tavler påhjulstativ.

Som et godt alternativ til tradisjonelle whiteboardtavler, finner du også et godt utvalg av magnetiske glasstavler i mange størrelser. Våre glasstavler har en konsistent overflate som er lett å rengjøre,med en magnetisk bakplate som gjør det enkelt å mulig å benytte våre sterke magneter.

Med rask levering fra vårt lager i Sarpsborg, imøtekommer vi ditt behov for skikkelige whiteboard tavler, glasstavler og øvriginnredning tilmøterom og kontor. Se vårt store utvalg av glasstavler og whitboards tilpasset norske arbeidsplasser og bestill her i nettbutikken.

 

Våre tavler

: Vegghengte, magnetisk glasstavler

: Magnetiske whiteboard tavler for vegg eller gulv

 

CRUSH magnetisk glasstavler
Vi stiller alle krav til de omgivelser vi omgir oss med. Det skal være trivelig å gå på jobb! Så hvorfor ikke freshe opp med en CRUSH glasstavle? Disse glasstavlene er selvfølgelig magnetiske og har et tiltalende design. Med avrundede hjørner, en lys og jevn overflate som er god å skrive på - og som er enkel å rengjøre. CRUSH-tavelene er enkle å montere på vegg og har skjulte oppheng. Endelig får du for en rimelig penge muligheten til å gjøre møterommet, kontoret, resepsjonen eller undervisningsrommet tiltalende og attraktivt.

MATCH Whiteboard
Når vi tenker på whiteboards, vil de fleste av oss tenke funksjon. Eller at vi får mulighet til å brainstorme, undervise, notere eller skissere. Og når tavlen i tillegg har et riktig godt design slik at den passer inn i de aller fleste miljø, ja - så skal prisen være rett. Og alt dette tilfredsstiller våre MATCH whiteboard tavler. Skriveflaten er magnetisk og har en hvit, konform overflate slik at det er enkelt å tørke vekk skribleriene. Det hele innrammet i en smal ramme i ekstrudert aluminium. Og for at det skal se skikkelig ut der hvor tavlen henger, har alle MATCH-tavlene skjult oppheng og medfølgende pennehylle.

 

Multipanel whiteboard veggskap
En praktisk og smart løsning for konferanse, kontor og skole. Dette tavlesystemet har keramisk og magnetisk tavleoverflate av absolutt beste kvalitet for god lesbarhet, enkel rengjøring og lang levetid. Nødvendig monteringssett, ark-klemmer og penneholder medfølger.

Whiteboard tavle med gulvstativ
Vendbar whiteboardtavle på gulvstativ med låsbare hjul og justerbar arbeidsvinkel for optimal lesbarhet og komfort. Tavleoverflaten er keramisk av absolutt beste kvalitet for god lesbarhet, enkel rengjøring og lang levetid. Ark-klemmer og penneholder medfølger.

Filter


Sorter
 1. Ergoff Crush glasstavle
  Før 700,- 560,-
  700,- (inkl. mva)
 2. Ergoff Match whiteboard
  260,-
  325,- (inkl. mva)
 3. Lintex Whiteboard Boarder
  2.920,-
  3.650,- (inkl. mva)
 4. Lintex Whiteboard Air
  5.480,-
  6.850,- (inkl. mva)
 5. Lintex Mood Wall glasstavle
  4.240,-
  5.300,- (inkl. mva)
 6. Ergoff Flipoverstat Mobilt
  Før 1.980,- 1.386,-
  1.732,50 (inkl. mva)
 7. Ergoff Flipoverstativ
  Før 1.080,- 756,-
  945,- (inkl. mva)
 8. Ergoff Whiteboard tavlevisker
  Før 70,- 49,-
  61,25 (inkl. mva)
 9. Ergoff Whiteboard viskerfilt
  Før 36,- 25,-
  31,25 (inkl. mva)
 10. Ergoff Magneter for glasstavler
  Før 55,- 39,-
  48,75 (inkl. mva)
 11. Ergoff Penner for skrivetavler
  Før 30,- 21,-
  26,25 (inkl. mva)
 12. Lintex Accessory kit, sort
  420,-
  525,- (inkl. mva)