×
1
5
:
0
0
Få 10% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 10% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer

Telefon 6916 5500

support@sono.no

Shopping Cart

Klappstoler

Klappstoler fra Sono oppfyller mange forskjellige behov og bruksområder. Hvis du er på utkikk etter klappstoler eller sammenleggbare stoler som enkelt kan tas frem og pakkes bort, er det et bredt utvalg til bra priser hos Sono.

En klappstol er en stol som kan foldes sammen og som gjerne brukes som et midlertidig møbel f. eks. ved seminar, fester og andre events. Vi har flere forskjellige typer bord og stoler som matcher de fleste behov.

Mer informasjon
Sorter
 1. ELJ Klappstol Norman grå med alugrå stolbein
  970,-
  1.212,50 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 2. ELJ Klappstol Norman hvit med hvite stolbein
  970,-
  1.212,50 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 3. ELJ Klappstol Norman mørk grå
  970,-
  1.212,50 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 4. ELJ Klappstol Smart grå med alugrå stolbein
  425,-
  531,25 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 5. ELJ Klappstol Smart hvit med hvite stolbein
  425,-
  531,25 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 6. ELJ Klappstol Smart sort med sorte stolbein
  425,-
  531,25 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 7. ELJ Klappstol Smart sort med alugrå stolbein
  425,-
  531,25 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 8. ELJ Klappstol Ark grå med krom stolbein
  855,-
  1.068,75 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 9. ELJ Klappstol Ark sort med krom stolbein
  855,-
  1.068,75 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker
 10. ELJ Klappstol Toronto, Brannsikker
  925,-
  1.156,25 (inkl. mva)
  Leveringstid: 3-4 uker

Mer om klappstoler

En fleksibel løsning

Klappstoler fra Sono kan enkelt og raskt forvandle virksomhetens lokaler til velinredde konferansefasiliteter, møtelokaler eller festsaler. Våre klappstoler er behagelige å sitte på og kan tas frem etter behov. Dermed kan du alltid tilby gjester og møtedeltakere tilstrekkelig med gode sitteplasser. Etter bruk kan dine klappstoler enkelt klappes sammen og settes vekk. De rommer et minimum når de er sammenslåtte og plasserer du de på en tralle oppnår du en svært fleksibel løsning som virksomheten kan ha glede av gang etter gang.

Høy sittekomfort

Klappstoler er ikke bare klappstoler. Det finnes et enormt utvalg som spenner fra billige modeller av plastikk til lekre designmøbler i tre, som alle lever opp til sittekomforten man finner på tradisjonelle stoler. Hos Sono finner du klappstoler i alle prisklasser, med det til felles at kvaliteten alltid lever opp til vår høye standard. Selv på våre billigste modeller er du dermed garantert god sittekomfort.

Farger og design

Klappstoler behøver ikke å være kjedelige. Om man foretrekker det stilrene eller en vågal look, så finner man smarte og tidløse modeller i vårt sortiment. Både hva angår farge og design har man mulighet for å sette sitt individuelle preg på innredningen, da vi aldri selger standardløsninger men tilbyr flere forskjellige varianter, i tillegg til at vi fortløpende oppdaterer og utvider sortimentet. La deg inspirere av vår web shop og velg din favoritt klappstol til en attraktiv pris.


Riktig klappstol

Hvilken type klappstol du bør velge avhenger av ditt behov og budsjett. Skal klappstolene brukes ofte og i lengre tid om gangen anbefaler vi å velge en av våre mest robuste modeller, gjerne med polstret pute for bedre sittekomfort. Er klappstolene utelukkede til sporadisk bruk eller til kortere møter kan man spare penger ved å velge en av våre rimeligere modeller. Legg også merke til vårt utvalg av stablestoler, som gir samme gode fleksibilitet som klappstoler, men i tillegg har andre funksjoner, eksempelvis muligheten for å sette stolene sammen for en mer elegant oppstilling.

Helhetlig look

Bruk våre klappstoler alene eller kombiner de med noen av våre andre smarte innredningsløsninger for et funksjonelt og helhetlig uttrykk. Utvid interiøret med sammenleggbare bord og få enda flere muligheter til å sette frem møblement som passer til det aktuelle begivenheten. Vi tilbyr også flotte cafébord i lette materialer som enkelt kan flyttes på, samt et stort utvalg av oppbevaringsløsninger på hjul slik at man alltid kan ta med relevante papirer og dokumenter til møtet eller konferansen.


Klappstoler online

Hos Sono har vi gjort det enkelt å innrede virksomheten med stil. Alle våre møbler kan kjøpes online og sendes direkte til mottakeren. I vår omfattende produktkatalog kan du la deg inspirere og kombinere innredningsløsninger etter behov og smak. I tillegg til våre populære klappstoler finner man blant annet barstoler, spisestoler, møtestoler og caféstoler. Legg inn din bestilling i dag og gled deg til flotte og fleksible innredningsløsninger som får hverdagen til å gli lettere. Sono – din snarvei til kontormøbler og klappstoler online.