Shopping Cart

Skjermvegger

Skjermvegger reduserer effektivt støynivået og skaper et bedre arbeidsmiljø på enkelt og prisvennlig vis. Hos Sono finner du skjermvegger i mange forskjellige modeller, størrelser og farger, slik at du kan innrede på akkurat den måten som best matcher deres ønsker og behov.

Våre ScreenIT gulvskjermer har svært mange anvendelsesområder. Her ser du en variant hvor gulvskjermene er satt sammen til avlukkede båser. Det gir arbeidsro, avgrensning og identitet, men viktigst av alt er kanskje mulighetene for å etablere et nyansert miljø ved bruk av vår omfattende tekstil - og fargepalett.

Mer informasjon
Sorter
 1. Götessons Bordskjerm ScreenIT, Lyddempende med søm
  1.969,- eks. mva
  2.461,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 2. Götessons Gulvskjerm ScreenIT, Lyddempende med søm
  2.951,- eks. mva
  3.689,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 3. Götessons Bordskjerm FoldIt
  873,- eks. mva
  1.091,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-10 dager
 4. Götessons Bordskjerm ScreenIT, Forsterket med søm
  2.818,- eks. mva
  3.523,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 5. Götessons Gulvskjerm og skrivetavle Sketch
  22.380,- eks. mva
  27.975,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-8 uker
 6. Götessons Bordfeste standard ScreenIT for bredde 800-18...
  576,- eks. mva
  720,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-10 dager
 7. Götessons Bordfeste standard ScreenIT for bredde 2000mm
  861,- eks. mva
  1.076,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-10 dager
 8. Götessons Bordfeste forsterket ScreenIT for bredde 800-...
  576,- eks. mva
  720,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-10 dager
 9. Götessons Bordfeste forsterket ScreenIT for bredde 2000...
  861,- eks. mva
  1.076,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-10 dager
 10. Götessons Fot til gulvskjerm
  801,- eks. mva
  1.001,- inkl. mva
  Leveringstid: På lager
 11. Götessons Bordfeste ScreenIT for hjørne
  631,- eks. mva
  789,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-10 dager
 12. Götessons Fot med hjul til gulvskjerm
  1.419,- eks. mva
  1.774,- inkl. mva
  Leveringstid: 5-10 dager

Mer om skjermvegger

Å tenke på med skjermvegger

Med utstrakt bruk av heve-senkebord kan det kanskje være upraktisk å bruke bordskjermer. Det blir fort litt "rotete" om det er åpne miljø med mange arbeidsplasser. Velger du å benytte våre ScreenIT gulvskjermer for avgrensing mellom to arbeidsplasser, blir det roligere omgivelser med med full fleksibilitet ved bruk av heve-senkebord. Gulvskjermer er et godt alternativ til tradisjonelle bordskjermer... 

Kanskje er det behov for å avgrense et større lokale i forskjellige soner eller arbeidsområder. Med en gulvskjerm fra Sono får du fleksible og rimelige romdelere, med dokumentert lydabsorbering. Vegl blant et stort utvalg standard tekstiler og farger. Har du egne ønsker eller kanskje ikke helt finner det du ønsker deg? Kontakt oss på telefon, chat eller mail - så løser vi dine utfordringer sammen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne akkurat de gulvskjermene du ønsker deg.

Bordskjermer til deg!

 • standard bordskjermer for avskjerming
 • forsterkete bordskjermer for ryddig arbeidsplass
 • bordskjermer med pleksitopp

Den vanligste ScreenIT bordskjermen er en standard A30 bordskjerm. Det er en lydabsorberende  bordskjerm, oppbygd med en treramme fylt med 30mm A-klassifisert materiale (såkalt A30) og skumlaminert tekstil. Vi tilbyr en lang rekke standard farger på stoff som kombineres med matchende glidelås. Det geniale konseptet med glidelås gjør bordskjermene til et designelement på kontoret, samtidig som det letter rengjøring betydelig.

Om du ikke finner akkurat den fargen eller det tekstilet du ønsker deg, tar du bare kontakt med oss - så finner vi gode løsninger sammen.

Dagens arbeidsplasser blir stadig mindre - ikke minst som følge av høye kvm.priser og ønske om aktivitetsbaserte, fleksible arbeidsplasser. Med en forsterket bordskjerm i kombinasjon med en passende funksjonslist, frigis plass på bordplaten ved at PC-skjermer og oppbevaring løftes opp fra bordet og festes i bordskjermen. Også blir det så mye enklere å holde arbeidsplassen ryddig og ren.

Forsterket bordskjerm - godt alternativ til liter om skrivebordet ikke er så stort!

Hos oss i Sono finner du et godt utvalg av standard løsninger for bordskjermer; vanlige bordskjermer, forsterkete bordskjermer, skjermer med pleksitopp eller bordskjermer for plassering på bordplaten. Men du har kanskje tanker om andre løsninger, enn det vi presentere i vårt sortiment? Da foreslår vi at du tar kontakt med oss, all den tid vi har gode forbindelser med produksjon også av andre løsninger for bordskjermer.

Ring oss, chat her på siden eller send oss en e-post, så er løsningen rett rundt hjørnet!