Shopping Cart

Garderobe

Skreddersydde skapløsninger er Sono sin spesialitet. Her er noen av leveransene på garderobeskap, oppbevaringsskap til skole og omkledningsskap til svømmehaller.

Garderobe

Se Sono sitt utvalg av stålskap for oppbevaring og lading av sykkelbatterier, datamaskiner og mobiltelefoner. Skapene leveres i flere farger og låsalternativer.

Garderobe

Sono kan montere komplette løsninger fra Leerkotte for offentlige miljøer og våte soner. Få skreddersydd skap, veggsystem, garderober, benker og vaskebord.

Garderobe

Sono leverer stålskap i alle formater for oppbevaring av nøkler, mobiltelefon og andre småsaker man må oppbevare trygt i garderoben eller på treningssenteret.

Garderobe

Renhold og hygienisk håndtering av rent og skittent tøy er viktig, og hos Sono kan du bestille skap for tøyutlevering, effektiv tørking og for rengjøring.

Garderobe

Sono har levert Z-skap og garderobeinnredning med laminatdører, sittebenker, sokler og frittstående sittebenker til nesten tohundre rom til Værnes Garnison.

Garderobe

I nært samarbeid med HolmrisB8 har Sono i Danmark levert et stort prosjekt med skoleskap, til prisvinnende arkitektur.

Garderobe

Sono tilbyr spesialskap til politiet, militæret og brannmannskap som er designet for oppbevaring av spesialutstyr som våpen og lett tilgjengelige produkter.

Garderobe

Sono ble valgt som totalleverandør av nettingboder til Storebukta i Kolbotn. Idylliske Storebukta er av mange kalt Kolbotns indrefilet med meget god grunn.

Kontormøbler

Leonberg Reklamebyrå fra Sarpsborg har innredet sine nye lokaler med Ergoff DNA-serien fra Sono, med ergonomiske og funksjonelle møbler til kontor og møterom.

Lager og industri

Apoteket i Sverige har forbedret arbeidsplassen sin med det nye ergonomiske GBP pakkebord fra Sono, som har gitt mindre vondt i rygg og skuldre for de ansatte.

Kontormøbler

Sono er stolte over å hjelpe svenske PE Teknik & Arkitektur med sitt kontorlandskap, konferanserom, kontorer, stille rom, spiserom og lounge som måtte møbleres.

Kontormøbler

Sono har innredet Makita Norge sine nye lokaler med ergonomiske møbler fra Ergoff DNA-serien til kontorlokalene, i kombinasjon med skillevegger fra Götessons.

Skole og barnehage

Like utenfor Stockholm ligger Almarevägens barnehage som har fått helt nye lokaler fra Sono, med innredning til utdanningsrom, spisestue og personalrommet.

Slik jobber vi sammen med deg for å oppnå et best mulig resultat for ditt prosjekt
Sono er en av Skandinavias ledende prosjektleverandør av innredning til kontor, lager, verksted og garderobe. Dette sikrer deg høy kvalitet, riktig pris og levering til avtalt tid.
1. Sarpsborg (Hovedkontor)

Sono Norge AS sitt hovedkontor ligger i Sarpsborg. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss.

Vår besøksadresse er:
Sono Norge AS
Bredmyra 4, 1739 Borgenhaugen
Telefon: 6916 55 00
E-post: support@sono.no

2. Oslo (Salgskontor)

Sono Norge AS har salgskontor Oslo. Avtal gjerne tid for et møte og en hyggelig prat om dine behov for innredning til kontor, lager, verksted og garderobe.

Besøksadresse:
Sono Norge AS
Stålfjæra 7, 0975 Oslo
Telefon: 6916 55 00
E-post: support@sono.no

 

3. Sarpsborg (Lager)

Sono Norge AS sitt sentrallager ligger i Sarpsborg.

Adressen er:
Sono Norge AS
Bredmyra 9
1739 Borgenhaugen

Åpningstider er: mandag - fredag 07.00 - 15.00

For å avtale henting eller returer av varer, ber vi deg om først å kontakte vårt kundesenter. Det gjør du på
telefon: 6916 5500
e-post: support@sono.no

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk, din henvendelse er mottatt!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.