Shopping Cart

Betaling
Sono tilbyr deg flere måter å betale dine varer på.
Faktura

Virksomheter kan velge å betale etterskuddsvis med faktura. Ved fakturering gjelder som standard 20 dager netto, og Sono forbeholder seg retten til å foreta kredittsjekk.

For utstedelse av papirfaktura tilkommer et fakturerings- og administrasjonsgebyr på 75,-. Det tas videre forbehold om salgspant ihht. panteloven § 3-14 og § 3-22.

Kortbetaling

I nettbutikken kan du velge å betale med de kreditt- og debetkort som vises når du blir bedt om å angi betalingsmetode. Ved betaling med kredittkort vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Betaling med kort er trygt og enkelt. Vi samarbeider tett med betalingstjenesten Stripe for kortbetaling for virksomheter. For privatkunder samarbeider vi med Klarna, som er en av Norges største leverandør av slike betalingstjenester.

Alt foregår i meget trygge former og ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom betalingsprosessen. Vi tar ingen gebyr ved betaling med kort. Beløpet reserveres fra kortet ved bestilling og trekkes fra kortet samme dag som varene sendes til deg.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med kredittkort, vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Vipps

Å betale med Vipps er svært enkelt og sikkert. Ønsker du å betale med Vipps er det ikke noe problem, det velger du i kassen.

Vi samarbeider tett med betalingstjenesten Bambora, som er en av Norges største leverandør av slike betalingstjenester med over 125.000 brukersteder.

EHF-faktura

Sono tilbyr selvfølgelig EHF-faktura eller faktura på pdf tilsendt på mail. Om du ønsker dette må du opplyse om det ved bestilling. Det gjør du i kommentarfeltet i kassen.

Ved EHF- eller PDF-fakturering gjelder som standard 20 dager netto, og Sono forbeholder seg retten til å foreta kredittsjekk.

For utstedelse av EHF- eller PDF-faktura tilkommer ingen fakturerings- eller administrasjonsgebyr. Det tas videre forbehold om salgspant ihht. panteloven § 3-14 og § 3-22.

Leasing

Sono samarbeider med flere finansierings-institusjoner som tilbyr gode leasingavtaler. Ønsker du leasing som betalingsform, må du ta kontakt med vår kundeservice. Så vil det utarbeides et eller flere leasingtilbud til deg, som du så kan akseptere eller avslå.

Leasing gir forutsigbare, månedlige kostnader som forenkler budsjettering og regnskapsføring, og samtidig gir et bedre bilde av utstyrets faktiske kostnad over tid. Du får 0,- i investeringskostnad og kan beholde de kredittrammer virksomheten har.