Shopping Cart
Kjøp



Kinesis
Varenr.
638330

Kinesis Advantage360 Tastatur KLQ Linear Quiet, SmartSet USB

6.380,- eks. mva 7.975,- inkl. mva
  • På lager - sendes 1-2 dager
  • Fri frakt over 7.900,- eks.mva
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Basert på suksessen til Advantage2 Quiet LF-tastaturet, har vi bestemt oss for å lage et begrenset antall Advantage360 med Kailh Box Pink Linear "Quiet" mekaniske tastebrytere.

ADV360 Linear Quiet skiller seg ut med sine Steel Blue-tastekapper for ikke-hjem-rad, lineær tastekraft og nesten lydløs drift.

Som markedsleder innen datamaskinergonomi har Kinesis designet og bygget ergonomiske tastaturer av førsteklasses kvalitet i over 25 år. Det helt nye Advantage 360 har vår patenterede konturerte tastaturdesign, nå i en fullt delt formfaktor for enda mer ergonomisk justerbarhet.

Skill de to tastemodulene fra hverandre til skulderbredde og roter dem for å redusere smertefull "ulnar deviation". (På norsk refererer ulnar deviation til "ulnarraduksjon" eller "ulnarduksjon." Dette beskriver en bevegelse der håndleddet beveger seg i retning av lillefingeren, og det er en viktig bevegelse i håndleddet.)

Bruk den integrerte tiltmekanismen for å velge mellom tre høyder og redusere underarmspronation.

Advantage360 KLQ har stille, lineære tastebrytere med lav kraft og premium PBT-plasttastekapper med sublimerede legender.

Den nye og forbedrede SmartSetTM Programming Engine støtter programmering ombord med etttrykksmakroer og remapper. Bruk den nye SmartSet-appen (Windows & Mac) for å tilpasse hver av de 9 profilene, nå med 5 programmerbare lag hver.

SmartSet

  • Med det fullt programmerbare Advantage360 gir Kinesis' nye og forbedrede SmartSet-programmeringsmotor deg muligheten til å tilpasse tastaturets layout uten å installere noen ekstern programvare eller spesielle drivere. Spill inn makroer, omkartlegg taster og mye, mye mer med praktiske snarveier. SmartSet fungerer på alle større operativsystemer og gjør det mulig for brukere å enkelt opprette, vise, redigere, dele og sikkerhetskopiere sine tilpassede layouter.
  • 9 programmerbare layouter hver med 5 programmerbare lag. Bytt mellom lag med ett trykk eller hold.
  • Windows/Mac/PC Switchable (ekstra tastatursett inkludert) En-berøring, innebygd tastaturomdanning slik at du kan tilpasse layouten slik det passer din skrivestil og preferanser
  • Kraftige, raske makroer på opptil 300 tegn. Velg mellom 9 avspillingshastigheter og legg til tidsforsinkelser for å sikre korrekt avspilling.
  • Alle innstillinger lagres på tastaturets 8 MB flashminne.

Integrert vinkling

Med et enkelt trykk bytter du enkelt mellom 3 vinkelinnstillinger (lav, medium og høy) for å redusere belastningen på underarmene.

Den lave innstillingen replikerer samme vinkel som de originale Advantage-tastaturene.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Ergonomisk utformet tastatur
Kan vinkles
Programmerbare taster
Mer produktinformasjon
Kompatibilitet
Windows 7-11, macOS, Linux, Android, Chrome
Layout
US