Shopping Cart
Kjøp



Humanscale
Varenr.
635483

Kontorstol World One

6.820,- eks. mva 8.525,- inkl. mva
  • Leveringstid: 5-10 dager
  • Fri frakt over 7.900,- eks.mva
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Humanscale World One Task Chair - Fremtidens Arbeidsstol

Opplev en revolusjonerende arbeidsopplevelse med Humanscale World One Task Chair. Denne stolen er en banebrytende kombinasjon av avansert teknologi, ergonomisk design og stilren estetikk. World One Task Chair er skapt for å maksimere din komfort og produktivitet i dagens moderne arbeidsmiljø.

Avansert teknologi: World One Task Chair er utstyrt med state-of-the-art teknologi som muliggjør intuitiv tilpasning og ergonomisk presisjon. Den innovative mekanismen følger dine bevegelser og gir uovertruffen støtte.

Tri-panel ryggstøtte: Den patenterte tri-panelryggen er designet for å følge ryggradens naturlige kurvatur og tilby optimal støtte uansett sittestilling.

Verdensklasse tilpasningsdyktighet: Juster høyden, dybden og vinkelen på setet samt høyden på ryggstøtten for å skape en personlig og komfortabel sitteopplevelse.

Holdbar konstruksjon: Laget med nøye utvalgte materialer av høyeste kvalitet er World One Task Chair bygget for å vare og tåle daglig bruk over lang tid.

Stilren eleganse: Den moderne og stilrene designen gjør at World One Task Chair smelter sømløst inn i alle typer arbeidsmiljøer og interiørstiler.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Ideell for hjemmekontoret
Sort design
Enkel montering
15 års garanti
Mer produktinformasjon
Setehøyde (mm)
394-527
Stoff
Mesh Cascade
Sertifikat
BIFMA Level 3
Resirkulerbar
95%
Max brugervægt (kg)
136