0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart

Lyddemping og skjermer

Åpne plasser i skolen stiller høye krav til støyfrie omgivelser og mulighet for skjerming. En pent designet lydabsorbent kan både dempe lydnivået effektivt og fungere som en dekorativ avskjæring.

Mer informasjon

Lyddemping og skjermer

Skole og førskole stiller høyere krav til støyfrie omgivelser. En pent designet lydabsorbent kan både dempe lydnivået effektivt og fungere som en dekorasjon. Vi har flere forskjellige merker og modeller av både vegg- og takabsorbenter å velge mellom. Lyddempingen er A-klassifisert.

Her presenteres også skjermer for miljøer som krever visuell skjerming eller hvor det er behov for en funksjonell, oversiktlig romdel for flere mindre seksjoner.

For større områder med lydproblemer kan vi hjelpe deg med behovsanalyse og utvikle en komplett helhetsløsning som skaper et behagelig lydmiljø i skolen.

Velg mellom ulike høyder og bredder. For andre stoffer og farger enn de som er presentert på hvert produkt, kontakt vår kundeservice.

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk for din forespørsel. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.