Telefon 6916 5500

support@sono.no

Shopping Cart
Lydabsorberende dører til garderobeskap
Garderobe
04.02.2022

Den vanligste lydabsorberingen i skoler er med absorbenter i tak. Vår nyeste skapdør Akustikk fungerer både som et komplement til allerede installerte lydabsorbenter i taket, og som en isolert lyddemper i de lokaler der det ikke er mulig å montere i tak.

Når man velger Akustikk blir det billig å innrede nye lokaler, og mulig å ruste opp eldre – stammen fra gamle skap kan gjenbrukes og kun døren byttes ut til Akustikk.

På denne måten forfremmes både økonomi og den sirkulære møbelflyten. For å dempe lyden mest effektivt på riktig høydenivå er konstruksjonen 180 cm høy, og fanger dermed opp støy fra mennesker som beveger seg i korridorene.Akustikk døren er utformet med skolemiljøet i tankene. Konstruksjonen som består av metall og tekstil, er utformet for å absorbere og dempe kraftige lydbølger som oppstår i lokaler der tak, gulv og vegger består av harde material og få tekstiler.

Gjennom å ha designet skapdøren med asymmetriske plasserte hull på for- og baksiden stoppes lydbølgene. Mellom fram- og bakside er det en 15 mm tykk tekstilplate som absorberer lydbølgene. Noe som gjør at lydbølgene reduseres vesentlig.

Testet i laboratoriemiljø
Dørens lydabsorberingsegenskaper er målt og testet i laboratoriemiljø i henhold til ISO 354:2003 og den har lydabsorberingsklasse i henhold til ISO 11654:1997. For å kunne sikkerhetsstille kvaliteten og funksjonen på skapdøren, så har et tradisjonelt skoleskap gjennomgått de samme testene og resultatet verifiserer at konstruksjonen med asymmetriske hull og tekstilplate funger som planlagt.

Støy i skolemiljø
I korte trekk kan bråk beskrives som uønsket lyd som forstyrrer både menneskenes tilstedeværelse og evnen til å konsentrere seg. I skolen er bråk og høye lydnivåer et utstrakt miljøproblem, som påvirker elever som lærere. Ofte kommer bråket fra elevene selv, og en ond sirkel oppstår når elevene forsøker å overdøve bråket. Med det resultatet at støyen økes ytterligere. Når dette skjer risikerer de som befinner seg i det støyfyllte miljøet å bli berørt av uønskete effekter.

Ta kontakt med en av våre erfarne prosjektledere på tlf. 69 16 55 00

Send oss ​​en forespørsel på support@sono.no, så gir vi deg profesjonelle råd, riktig pris og en 100% problemfri og nøyaktig levering som sikrer deg en god totaløkonomi.

Vi hjelper deg med din innredning
– fra idé til virkelighet

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte
Aleksander Andersen
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Viken (Akershus Vest og Buskerud), Vestfold, Vestland (Rogaland)
Endre Scholze
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold, Akershus Syd). Entreprenører Østlandet.
Ivan Viberg
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold), Telemark, Agder, Vestland (Hordaland), Nordland, Troms og Finnmark
Ståle Sørhus
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Innland, Viken (Akershus Nord), Trøndelag
Raymond Årsbog
Area sales manager
Distrikt: Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane
Thor Arne Løkken
Salgsdirektør
Ta kontakt for mer informasjon om lyddempende dører til dine garderobeskap
Kontaktskjema
Takk, din henvendelse er mottatt!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.