Shopping Cart
Akustikk - Lydabsorberende dører til garderobeskap
Garderobe
04.02.2022

Akustikk skapdører

Den vanligste lydabsorberingen i skoler er med absorbenter i tak. Vår nyeste skapdør Akustikk fungerer både som et komplement til allerede installerte lydabsorbenter i taket, og som en isolert lyddemper i de lokaler der det ikke er mulig å montere i tak.

Når man velger Akustikk blir det billig å innrede nye lokaler, og mulig å ruste opp eldre – stammen fra gamle skap kan gjenbrukes og kun døren byttes ut til Akustikk.

På denne måten forfremmes både økonomi og den sirkulære møbelflyten. For å dempe lyden mest effektivt på riktig høydenivå er konstruksjonen 180 cm høy, og fanger dermed opp støy fra mennesker som beveger seg i korridorene. Akustikk-døren er utformet med skolemiljøet i tankene. Konstruksjonen som består av metall og tekstil, er utformet for å absorbere og dempe kraftige lydbølger som oppstår i lokaler der tak, gulv og vegger består av harde material og få tekstiler.

Gjennom å ha designet skapdøren med asymmetriske plasserte hull på for- og baksiden stoppes lydbølgene. Mellom fram- og bakside er det en 15 mm tykk tekstilplate som absorberer lydbølgene. Noe som gjør at lydbølgene reduseres vesentlig.

Testet i laboratoriemiljø

Dørens lydabsorberingsegenskaper er målt og testet i laboratoriemiljø i henhold til ISO 354:2003 og den har lydabsorberingsklasse i henhold til ISO 11654:1997. For å kunne sikkerhetsstille kvaliteten og funksjonen på skapdøren, så har et tradisjonelt skoleskap gjennomgått de samme testene og resultatet verifiserer at konstruksjonen med asymmetriske hull og tekstilplate funger som planlagt.

Støy i skolemiljø

I korte trekk kan bråk beskrives som uønsket lyd som forstyrrer både menneskenes tilstedeværelse og evnen til å konsentrere seg. I skolen er bråk og høye lydnivåer et utstrakt miljøproblem, som påvirker elever som lærere. Ofte kommer bråket fra elevene selv, og en ond sirkel oppstår når elevene forsøker å overdøve bråket. Med det resultatet at støyen økes ytterligere. Når dette skjer risikerer de som befinner seg i det støyfyllte miljøet å bli berørt av uønskete effekter.

 

Ta kontakt med en av våre erfarne prosjektledere på tlf. 69 16 55 00

Send oss ​​en forespørsel på support@sono.no, så gir vi deg profesjonelle råd, riktig pris og en 100% problemfri og nøyaktig levering som sikrer deg en god totaløkonomi.

Vi hjelper deg med din innredning
– fra idé til virkelighet

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte
Aleksander Andersen
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Viken (Akershus Vest og Buskerud), Vestfold, Rogaland
Endre Scholze
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold, Akershus Syd). Entreprenører Østlandet.
Henning Olufsen
Area sales manager
Distrikt: Oslo nord, Akershus nord, Innlandet og Trøndelag sør for Stjørdal
Ivan Viberg
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold), Telemark, Agder, Vestland (Hordaland), Nordland, Trøndelag nord for Stjørdal, Troms og Finnmark
Thor Arne Løkken
Salgsdirektør
Ta kontakt for mer informasjon om lyddempende dører til dine garderobeskap
Kontaktskjema
Takk, din henvendelse er mottatt!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.