Shopping Cart
Akustikk - Lydabsorberende dører til garderobeskap
Garderobe
04.02.2022

Akustikk - lyddempende skapdører

Lydabsorberende, miljøvennlig og prisgunstig - tre viktige egenskaper i en og samme konstruksjon.

Den mest kjente måten å dempe støy og lyd i et rom er med bruk av lydabsorbenter i tak. Vår skapdør Akustikk fra det velkjente varemerket Sonesson fungerer derfor både som et supplement der lydabsorbenter allerede er installert i taket, og som en enkeltstående lyddemper i de lokaler hvor det ikke er mulig å montere i tak.

Akustikk-døren er utformet med fokus på skole- og arbeidsmiljø hvor lydnivå kan være utfordrende for både konsentrasjon og generell trivsel. Konstruksjonen som består av metall og resirkulert tekstil, er utformet for å absorbere og dempe kraftige lydbølger som lett oppstår der tak, gulv og vegger består av harde material og få tekstiler.

Ved å ha designet skapdøren med asymmetrisk plasserte hull på for- og bakside samt en 15 mm tykk tekstilplate mellom, vil lydbølgene bremses og absorberes effektivt - Noe som gjør at lydnivået reduseres vesentlig.
Slikt skaper trivsel!

Ved å velge vår Akustikk skapdør blir det prisgunstig å innrede nye lokaler. I tillegg kan man på enkelt vis oppgradere eksisterende skap ved å gjenbruke stammen og kun bytte døren til Akustikk. På denne måten fremmes både økonomi og den sirkulære møbelflyten. Det skal være enkelt å foreta gode bærekraftige valg.

Vi resirkulerer

Den 15 mm tekstilplaten i Akustikk består av resirkulerte materialer hvor en del er polyesterfiber produsert av resirkulerte PET-flasker, og det øvrige består av tekstilrester fra produksjon av klær og industri. Dette vil som oftest gi platen en grå, melert nyanse. Fargevariasjonen man ser mellom hullene i dørens for- og bakside gir dørene en følelse av liv, men er også tidløs og nøytral.

For selve ståldøren finnes det en rekke farger å velge fra i vårt standard fargekart, men om du er ute etter en spesifikk farge hjelper vi deg å finne akkurat din valgfrie RAL-farge.

Støy i skole- og arbeidsmiljø

I korte trekk kan støy beskrives som uønsket lyd som forstyrrer både menneskenes tilstedeværelse og evnen til å konsentrere seg. I skolen er støy og høye lydnivåer et utstrakt miljøproblem, noe som påvirker både elever lærere. Uønsket støy kan gi utfordringer for både helse og miljø med tretthet, hodepine, stress, dårlig konsentrasjon og redusert trivsel. Hvor mye bråket påvirker den enkelte elev er individuelt og kommer blant annet an på støyens egenskap, slik som styrke, varighet og i hvilken situasjon det opptrer. Rommets utforming vil også spille en stor rolle for hvor mye man blir påvirket.

Testet i laboratoriemiljø

Dørens lydabsorberingsegenskaper er målt og testet i laboratoriemiljø i henhold til ISO 354:2003 og den har lydabsorberingsklasse i henhold til ISO 11654:1997. For å kunne sikre kvalitet og funksjon på skapdøren, har et tradisjonelt garderobeskap gjennomgått de samme testene og resultatet verifiserer at konstruksjonen med asymmetriske hull og tekstilplate funger etter hensikten.

 

Ta kontakt med en av våre erfarne prosjektledere på tlf. 69 16 55 00

Send oss ​​en forespørsel på support@sono.no, så gir vi deg profesjonelle råd, riktig pris og en 100% problemfri og nøyaktig levering som sikrer deg en god totaløkonomi.

Vi hjelper deg med din innredning
– fra idé til virkelighet

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte
Aleksander Andersen
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Viken (Akershus Vest og Buskerud), Vestfold, Rogaland
Endre Scholze
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold, Akershus Syd). Entreprenører Østlandet.
Henning Olufsen
Area sales manager
Distrikt: Oslo nord, Akershus nord, Innlandet og Trøndelag
Ivan Viberg
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold), Telemark, Agder, Vestland (Hordaland), Nordland, Trøndelag nord for Stjørdal, Troms og Finnmark
Thor Arne Løkken
Salgsdirektør
Ta kontakt for mer informasjon om lyddempende dører til dine garderobeskap
Kontaktskjema
Takk, din henvendelse er mottatt!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.