Shopping Cart
Fri frakt
Kjøp



Humanscale
Varenr.
635480

Kontorstol Freedom Task

11.800,- eks. mva 14.750,- inkl. mva
  • Leveringstid: 5-10 dager
  • Fri frakt over 7.900,- eks.mva
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Humanscale Freedom Task - Eleganse møter Ergonomi

Opplev komfort og stil i verdensklasse med Humanscale Freedom Task i det eksklusive Oxygen Inhale-stoffet og den elegante grafittfargede understellet.

Denne stolen er skapt for å tilby en uovertruffen sitteopplevelse som fremmer helsen og velværet ditt under lange arbeidsdager.

Oxygen Inhale Stoff: Det myke og luftige Oxygen Inhale-stoffet tilbyr en unik kombinasjon av komfort og pusteevne. Materialet er både slitesterkt og behagelig mot huden.

Ergonomiske Egenskaper: Freedom Task er designet med fokus på ergonomi og tilpasningsdyktighet. Den patenterte tri-panelryggen følger naturlige kurver i ryggraden og gir perfekt støtte i hvert leie.

Autosynkron Bevegelse: Freedom Headrest tilpasser seg automatisk etter kroppsposisjonen din, og gir deg friheten til å lene deg tilbake og bevege deg uten anstrengelse.

Grafittfarget Understell: Det robuste grafittfargede understellet gir en moderne og elegant touch til arbeidsplassen din. Den stabile konstruksjonen garanterer pålitelig ytelse og langvarig bruk.

Justerbare Armlener: Armlenene kan enkelt justeres i høyde og bredde for å skape en personlig og komfortabel sittestilling.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Autosynkron bevegelsesmekanisme
En av verdens mest solgte kontorstoler
Tri-panel ryggstøtte
15 års garanti
Mer produktinformasjon
Setehøyde (mm)
400-530
Stoff
Camira Oxygen Inhale (90% ull och 10% nylon)
Sertifikat
BIFMA Level 3
Resirkulerbar
91%