Shopping Cart
Kjøp



Humanscale
Varenr.
635482

Balansetol Ballo

5.350,- eks. mva 6.688,- inkl. mva
  • Leveringstid: 5-10 dager
  • Fri frakt over 7.900,- eks.mva
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Humanscale Ballo er en innovativ sitte-løsning som forener stil, komfort og ergonomi på en unik måte. Ballo er designet for å fremme bevegelse og dynamikk i løpet av arbeidsdagen, og hjelper deg med å holde energien flytende mens du jobber.

Pump opp setet etter behov med den medfølgende pumpen, til det nivået der det er behagelig å sitte.

Ergonomisk design: Ballo er utformet med ergonomi i tankene. Den unike designen muliggjør en naturlig og aktiv sittestilling som fremmer god holdning og reduserer belastningen på rygg og nakke. Den velkjente designeren Don Chadwick står også bak den prisbelønte kontorstolen Aeron.

Dynamisk sitting: Ballo oppmuntrer til naturlig bevegelse. Med en balansert base kan du lene deg fremover, bakover eller snu rundt med letthet, noe som fremmer bedre sirkulasjon og reduserer tretthet.

Allsidig bruk: Enten det er ved skrivebordet, i konferanserommet eller ved kjøkkenøya, er Ballo en allsidig sitte-løsning som passer i mange ulike miljøer.

Høykvalitets konstruksjon: Laget av robust og slitesterk TPV-plast gjør Ballo designet for å vare og tåle langvarig bruk.

Lett å flytte og oppbevare: Med sin lette konstruksjon er Ballo enkel å flytte mellom steder og kan enkelt oppbevares når den ikke er i bruk.

 

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Sitter på lufta
Styrker trunkmusklene
Inkluderer pumpe
Enkel å rengjøre
Klimapositiv sertifisert
Mer produktinformasjon
Setehøyde (mm)
622
Farge
Sort/hvit
Sertifikat
BIFMA Level 3
Resirkulerbar
98%
Materiale
Høykvalitets plast TPV
Vekt (kg)
6.1
Max brugervægt (kg)
136