0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart
1 / 1
Kjøp

Ergohuman

Kontorstol Ergohuman Plus Elite, Sort

Varenummer
496022

Ergohuman Plus Elite kontorstol levereres i sort tekstil med polstret sete – komplett med armlene og justerbar nakkestøtte.

Ergohuman Plus Elite er en moderne, ergonomisk og stilfull kontorstol av høy kvalitet og med en av markedets beste korsryggstøtter – ”active lumbar support”.

  • Miljøvennligt »grønt« produkt som er 98% resirkulerbar.
  • Automatic Flexible Lumbar Support – automatiskt aktiv støtte for korsryggen som tilpasser seg etter kroppsvekten. Den eneste stol av sitt slag, som gir aktiv støtte til korsryggen - selv ved oppreist og fremoverlent arbeid. Støtten fungerer også som en påminnelse om korrekt kroppsholdning.
  • Kontakt med stolrygg opprettholdes med Ergohumans automatiske korsryggstøtte, selv når du svinger 20° bakover med den synkrone mekanismen. Den synkrone gyngen åpner hoftevinklen og forholdet mellom rygg og sete er 2,7/1. Manglende kontakt med stolryggen i korsryggen er ellers ofte svakheten med synkronstoler.
  • Enkel å regulere via en multifunksjon for justering av stolens høyde, setets posisjon fremover / bakover og ryggens vinkel. "Nøytral" låser innstillingene.
  • 3D armlene, som kan justeres i høyden, fremover/bakover og vinkles utover/innover - alt for å gi armene den beste støtte.
  • Stolrygg som kan justeres i høyden etter størrelse på bruker, med ekstra støtte til korsryggen for optimal ergonomisk arbeidsstilling.
  • Nakkestøtten er myk og fleksibel. Kan høydejusteres og vinkles.
  • Hjulene har en myk gummibane og passer til alle typer gulv.
  • Eksklusivt design med polert aluminium i ryggbeslag, armlene og hjulkryss.

Benytt vår webshop eller ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 6916 5500 for å diskutere dine ønsker og våre muligheter

Se mer Les mindre
Opprett konto for å se dine priser
Produktinfo
Sittehøyde (mm)
450 - 550
Armlene
Justerbar høyde, vinkel og dybde
Hjulkryss Ø (mm)
650
Setestørrelse BxD (mm)
505 x 490
Miljøsertifikat
Greenguard Gold
Garanti
5 år