×
0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart

Ergonomisk kontorstol

Ergonomiske kontorstoler for en bedre arbeidsdag. Vi tilbyr et bredt utvalg av kontorstoler, i alle prisklasser fra billige kontorstoler til mer eksklusive varianter.
Slik velger du riktig kontorstol

Mer informasjon
Brand
Sorter

Ergonomisk kontorstol

Sono hjelper deg med riktig ergonomisk kontorstol – for en bedre arbeidsdag. Vi tilbyr et bredt utvalg av kontorstoler, i alle prisklasser fra billige kontorstoler til mer eksklusive varianter. 

Vi har profesjonelle rådgivere som hjelper deg med valg av riktitig ergonomisk kontorstol med funksjonalitet, design, farger og estetikk som dekker ditt behov, din adferd og din kroppsfasong.

Kjøp riktig ergonomisk kontorstol
Mange av oss tilbringer mange timer i vår kontorstol på jobben hver dag. Kjøper du en bra ergonomisk kontorstol reduseres belastningen i armer, rygg, skuldre og bein. Risikoen for skader reduseres, du får det bedre og blir mer effektiv på jobben.

Hos oss kan du kjøpe kontorstol for alle arbeidsplasser med brukstid fra 2 til 24 timer i døgnet - i alle prisklasser, farger og størrelser. 

Sono tilbyr kontormøbler fra anerkjente og kvalitetsbevisste produsenter fra bl.a. Sverige og Danmark. Kontormøbler som er designet for å holde lenge og samtidig ivareta god ergonomi på arbeidsplassen.

Les mer om valg av kontorstol under www.sono.no/kunnskap

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk for din forespørsel. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.