0
3
:
0
0
Få 7% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 7% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Kontormøbler

Kontormøbler

Velg kontorinnredning fra Sono og gjør din arbeidsplass bedre!

Velg kontorinnredning fra Sono og gjør din arbeidsplass bedre!

 

 

Kontormøbler for en bedre arbeidshverdag

Kontormøbler skal imøtekomme de behovene og den identiteten som kjennetegner en virksomhet. Derfor tilbyr Sono et stort og konkurransedyktig sortiment av kontormøbler, med vekt på kort leveringstid, tidsriktig utførelse og skikkelig kvalitet. Uten at det koster skjorta...


Her kan du bestille DNA kontormøbler i bjørk, bøk, hvit, lys grå eller antrasitt laminat. I tillegg til alt det andre av innredning til kontoret, som du finner her hos oss. Enkelt, raskt og trygt.

Med rask levering fra vårt lager i Sarpsborg, imøtekommer vi ditt behov for skikkelige møbler, heve-senkebord, kontorstoler, kontorskap, bokhyller og annen innredning til kontor, møterom og kantine. Se vårt store utvalg av kontormøbler tilpasset norske arbeidsplasser og bestill her i nettbutikken - eller kontakt vårt kundesenter på  tlf 6916 5500 for hjelp.

 

 

Hvorfor velge heve-senkebord?

Prisforskjellen mellom ordinære skrivebord og heve-senkebord er ikke lenger så stor. Og når effektiviteten øker og sykefraværet minker, burde valget være enkelt.

 

Bedre arbeidsmiljø med skikkelige kontormøbler
Innred virksomheten med Sono kontormøbler og få flotte arbeidsmijø med god brukervennlighet. Et velfungerende arbeidsmiljø er avgjørende for enhver travel virksomhet med et høyt energinivå. Med Sono kontormøbler kan du få variasjon gjennom en lang arbeidsdag, sykefraværet reduseres og produktiviteten øker.

 


Oppbevaringsløsninger, kontorskap og bokhyller
Sono kontormøbler byr også på et stort utvalg av praktiske oppbevaringsløsninger. Se for eksempel våre lekre bokhyller, kontorskap med slagdører eller skyvedører - eller  de praktiske skuffeseksjonene som enkelt plasseres under skrivebordet. All oppbevaring i laminat fra Sono leveres ferdig montert, det eneste som må monteres er dørhåndtak og understell - og evt. hjul på skuffeseksjoner.
I kategorien kontormøbler finner du ergonomiske heve-senkebord, kontorstoler, praktiske oppbevaringsløsninger, bokhyller og kontorskap, samt resepsjoner og alle typer stoler og bord. Og selvfølgelig bestiller du lyabsorberende bordskjermer og gulvskjermer - med gode valgmuligheter på tekstiler og farger blir ditt nye kontormiljø flott!

 


Kontorstoler, konferansestoler - og alle andre typer stoler
Det er ikke alltid like lett å velge. Men ut fra en hovedregel om at pris, kvalitet og funksjonalitet henger sammen, vil det være naturlig å gjøre seg opp noen tanker om konkret behov - før du beslutter. Her finner du kontorstoler i flere prisklasser, konferansestoler, kantinestoler og andre typer stoler i forskjellig utførelse, farger og materialer. Og finner du ikke akkurat det du er på utkikk etter, må du for all del ta kontakt med oss. Så finner vi ut av det sammen!


Kontormøbler online
Sono har gjort det enkelt å innrede; raskt, trygt og effekivt. Alle våre kontormøbler kan bestilles direkte her på hjemmesiden. Dermed kan du spare både tid og penger og i ro og mak finne nettopp de kontormøblene du leter etter. Klikk på de enkelte kategoriene for å se vårt store sortiment.  Men vi stiller selvfølgelig opp hos deg, om du ønsker å disktuere løsninger eller muligheter. Vi har hyggelige og flinke selgere, som gir gode råd!

Frakt og montering
Vi leverer til virksomheter over hele fastlands-Norge, raskt og sikkert. Ønsker du montering kan vi også bistå med det, og dette må tilbys i hvert enkelt tilfelle. Har du kommentarer eller spørsmål til våre produkter eller tjenester, er du alltid velkommen til å kontakte oss for personlig rådgivning og inspirasjon til kjøp av nye, flotte kontormøbler. Ta kontakt på chat her på siden, på epost support@sono.no eller på telefon 6916 5500. Vi gleder oss til å høre fra deg