Telefon 6916 5500

support@sono.no

Shopping Cart

Tredemøller

En gjennomsnittlig arbeidsdag består for de fleste av ensidig stillesittende arbeid. Men, ved å benytte en tredemølle en halvtime eller to i løpet av arbeidsdagen holder du deg i form - samtidig som du jobber. Den lette mosjonen som dette gir virker dessuten avstressende, øker blodsirkulasjonen og holder deg fokusert.   Tredemøllene er sammenleggbare og tar liten plass. La den gå på rundgang mellom dine kollegaer. Lag interne konkurranser om hvem som går lengst i løpet av en måned. Husk; det er de små enkle grepene som gir best resultat over tid.   Dårlig helse forårsaket av stillesittende, statisk eller monotont arbeid gir store problemer for den enkelte, samtidig som det koster selskaper og samfunn ...
Mer informasjon
Sorter
  1. Ergoff Tredemølle Walking Pad
    7.995,-
    9.993,75 (inkl. mva)
    Leveringstid: På lager

Tredemøller

En gjennomsnittlig arbeidsdag består for de fleste av ensidig stillesittende arbeid. Men, ved å benytte en tredemølle en halvtime eller to i løpet av arbeidsdagen holder du deg i form - samtidig som du jobber. Den lette mosjonen som dette gir virker dessuten avstressende, øker blodsirkulasjonen og holder deg fokusert.

 

Tredemøllene er sammenleggbare og tar liten plass. La den gå på rundgang mellom dine kollegaer. Lag interne konkurranser om hvem som går lengst i løpet av en måned. Husk; det er de små enkle grepene som gir best resultat over tid.

 

Dårlig helse forårsaket av stillesittende, statisk eller monotont arbeid gir store problemer for den enkelte, samtidig som det koster selskaper og samfunn store summer hvert år.

 

Daglig aktivitet på kontoret forebygger helse- og yrkesskader:

 

• Gir bedre konsentrasjon

• Øker produktiviteten

• Skaper fellesskap og bidrar til et bedre arbeidsmiljø

• Forbedrer blodsirkulasjonen og styrker hjertemuskulaturen