Shopping Cart
  • Rask levering - 40% sendes innen 24t
  • Stort lager i Norge
  • Alle produktene på ett sted
  • Sertifisert nettbutikk  bilde som viser at sono.no er seritfisert nettbutikk med trygg e-handel

Kontormøbler

Vi i Sono tilbyr et stort og konkurransedyktig utvalg av kontormøbler med fokus på raske leveranser og høy kvalitet. Her kan du kjøpe heve senke skrivebord i hvit, lys grå eller antrasittgrå laminat. Du kan også velge skrivebord med mer tradisjonell profil, hvit, bjørk eller eikelaminat. Vi har også et bredt utvalg av kontorstoler, konferansestoler og balansestoler. Kontormøbler finner du i flere prisklasser, fra billige kontorstoler og til premium kvalitet. Enkelt, raskt og trygt!

Mer informasjon
  • Fri frakt over 7.900,-
  • Rask ekspedering når varen er på lager
  • Transportører DB Schenker ColliCare

Velg en produktkategori

Kundenes favoritter i kategorien Kontormøbler

Ergoff Konferansestol Zareto, Sort
1.990,- eks. mva
2.488,- inkl. mva
Ergoff Kontorstol AS6000, Sort tekstil med armlener, krom
3.495,- eks. mva
4.369,- inkl. mva
Ergoff Komplett møterom DNA komb. 1
35.480,- eks. mva
44.350,- inkl. mva
Ergoff Hev senk pult Ekoflex, Hvit 1600x800mm 2-bein
2.995,- eks. mva
3.744,- inkl. mva
Veil. pris: 5.480,- eks. mva
Nowy Styl Konferansestol Iso, Sort med alugrå stolbein
480,- eks. mva
600,- inkl. mva
Ergoff Kontorskap DNA, 800x1275 mm, Hvit/Alugrått 3A4/2A4
3.780,- eks. mva
4.725,- inkl. mva
Ergoff DNA antrasitt hev senk pult 3-bein hjørne
9.850,- eks. mva
12.313,- inkl. mva

Vi hjelper deg gjerne!

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Har du spørsmål eller trenger hjelp, kan du chatte med oss, ta en telefon eller legge igjen en beskjed gjennom vårt kontaktskjema.

Legg beskjed
Aleksander Andersen
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Akershus Vest og Buskerud, Vestfold, Rogaland
Endre Scholze
Key Account Manager
Distrikt: Østfold, Akershus Syd. Entreprenører Østlandet.
Henning Olufsen
Area sales manager
Distrikt: Oslo nord, Akershus nord, Innlandet og Trøndelag
Ivan Viberg
Area sales manager
Distrikt: Østfold, Telemark, Agder, Vestland, Nordland, Troms og Finnmark
Thor Arne Løkken
Salgsdirektør

Et prosjekt som inspirasjon for deg
Kontormøbler
Designbyrå fra Sarpsborg valgte Ergoff DNA-serien
Mer om leveransen

Send oss en beskjed, så tar vi kontakt med deg så snart vi har mulighet.
Kontaktskjema
Takk, din henvendelse er mottatt!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ofte stilte spørsmål

Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål her, ta kontakt med oss så vil vi forsøke å besvare dine spørsmål og behov på best mulig måte.

1. Er det mulig å betale med faktura?

Ja, vi sender faktura på din bestilling. Les mer om de forskjellige betalingsformene vi tilbyr her.

2. Hva er leveringstiden?

Forventet dato for avsendelse fra vårt lager som er angitt i nettbutikken, er vårt beste estimat på en avsendelsesdato. Det vil si at det kan være avvik ved f.eks. helligdager og ferier.

Det tas alltid forbehold om ekstrerne forhold som kan påvirke normale prosedyrer for utsending fra lager. Den korrekte leveringsdato (dato for utsending fra vårt lager) er alltid påført den ordreberekftelse vi sender etter å ha behandlet din bestilling.

3. Hva koster frakten?

Vi selger varer med svært ulik beskaffenhet og leverer til hele fastlands-Norge. Det medfører at fraktprisen vil variere avhengig av hva du bestiller og hvor du ønsker varene levert i vårt langstrakte land.

For å se hva frakten på din bestilling er, vil denne beregnes når du har lagt varer i handlekuven OG legger inn postnummer på leveringsadressen din i kassen. Da vil fraktbeløpet beregnes og vises i valget "Standard frakt".

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at det er gratis frakt på alle ordre du selv legger i nettbutikken ved bestillinger over 7.900,- eks. MVA.

4. Kan man bestille som privatperson?

Sono ønsker både bedrifter og forbrukere velkomne som kunder. Avtaler som inngås med bedrift utgår fra Kjøpsloven. Avtaler som inngås med forbrukere utgår fra Forbrukerkjøpsloven, samt Angrerettloven hvor disse lover overstyrer eventuelle konflikter i betingelser.

5. Kan man få vareprøve?

Hvis du har et større prosjekt og ønsker å prøve ut en vare i vårt sortiment før du bestiller, da tar du kontakt med en av våre selgere eller inneselgere på vår eminente kundeservice. Ring 6916 5500 for en avtale!

6. Hvor finner jeg sporing for forsendelsen?

Vi bruker flere forskjellige transportører avhengig av varenes beskaffenhet og ikke minst hvor i vår langstrakte land du holder til. Dette medfører dessverre at det er problematisk å få et godt track&trace-system.

Men, vi hjelper deg selvfølgelig for å finne ut hvor langt din forsendelse har kommet. Ring oss gjerne på kundesenteret, så hjelper vi det raskt.

7. Er det mulig å få leveranse på et spesielt klokkeslett?

Vi benytter eksterne transportører til frakt og varene distribureres i henhold til kjørerutene til disse. Det betyr at vi som standard ikke har opplysninger om hvilke klokkeslett de forskjellige forsendelsene leveres ut.

Har du spesielle ønsker eller behov for levering på spesielle klokkeslett, ber vi om at du ringer vår kundeservice. Så hjelper vi deg så godt det lar seg gjøre - og som regel klarer vi å få til gode avtaler med transportørene på dette.

Gjør din arbeidsplass bedre!

Kjøp kontormøbler fra Sono og gjør din arbeidsplass bedre! Vi dekker ditt behov for gode ergonomiske møbler som; heve- og senkebord, konferansebord og stoler, kontorstoler, ergonomiske produkter, oppbevaringsmøbler, skap, bokhyller og all annen innredning til kontorer, møterom og kantiner. Er du interessert i å ha en mer aktiv arbeidsdag og redusere stress og belastning som gir vond rygg, har vi også balansematter og kontorsykler. Se vårt store utvalg av kontormøbler tilpasset norske arbeidsplasser og legg inn din bestilling direkte her i nettbutikken eller kontakt en av våre ansatte for råd.