0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart
Se vårt inspirasjonsgalleri for garderobe- og oppbevaringsskap
Garderobe
24.10.2021

Vårt eget merkevare, Sonesson Innredninger, er eid av Sono Group, og er en ledende Skandinavisk produsent av garderobe- og oppbevaringsskap. Selskapet ble stiftet allerede i 1909 og i mer enn 100 år har vi utstyrt skoler, idrettsanlegg og offentlige miljøer med skap som har blitt åpnet og stengt flere ganger enn noen kan telle.

Se komplett fargekart for stålskap og laminatskap her

Leveranser: Norge, Sverige, Danmark

Sono Norge har spesialisert seg på prosjektleveranser til store og små byggeprosjekter der fast innnredning av garderobe- og oppbevaringsskap med sittebenker, knagger og annet tilbehør er en del av leveransen.

En trygg prosjektleverandør

Sono er medlem i Startbank, ProductXchange og Grønt Punkt, og er ISO-9001 og ISO-14001-sertifisert. Fokus på etisk handel og bærekraft er et krav til alle våre partnere og produsenter.

Garderobe- og oppbevaringsskap med komplett innredning skreddersydd for brukernes behov.

Garderobeskap fra Sonesson leveres i varianter fra ett til fem skap i høyde, Z-skap og parskap. Alle variantene kan leveres med rett eller skrått tak i bredde 300 og 400 mm og dybde 400 og 550 mm. For låssvarianter, understell, sittebenker, stativ og farger på skrog og dør, se lengre ned på siden.

Skoleskap for en smartere skoledag

Trangt om plassen, hard slitasje og mange behov som skal tilfredsstilles. Et skolemiljø setter virkelig store krav på smarte løsninger. Sonesson skoleskap er derfor designet for å utnytte plassen maksimalt, tåle tøffe tak og leveres i flere modeller og størrelser. Dessuten er de utformet på en måte som gjør at renholdet blir så effektivt som mulig. For dørkvaliteter og låsalternativer, se lengre ned på siden.

Garderobeinnredning

Med vårt sortiment av knaggrekker, garderobestativ og vegghengte og frittstående sittebenker kan vi skreddersy løsninger som utnytter plassen på en optimal måte. Sittebenkene leveres som standard i bjørk laminat, men kan også leveres i Nocturne Wood, lys eik og Virrvarr Sort. Se komplett fargekart for sittebenker og skråg og dører lengre ned på siden. Stativene er i solid metall i pulverlakkert sort (RAL 9005). Innredningen fra Sonesson er utprøvet i generasjoner og er konstruert for å tåle tøff behandling. 

Sokler og understell

Velg blant fem forskjellige understell som sikrer god stabilitet og enklere renhold. Sokkel, beinramme i to høyder, beinramme med sittebenk eller veggmontert understell med sittebenk. Skohylle kan også monteres på alle understell med sittebenk i bredde 300- 1200 mm. Stativene er produsert i solid metall i pulverlakkert sort (RAL 9005). Sittebenkene har høytrykkslaminert plate med ABS kantlist av plast som følger laminatplatenes farge. Våre standard laminater er bjørk, Nocturne Wood, lys eik og Virrvarr Sort. Se komplett fargekart for sittebenker og skråg og dører lengre ned på siden. Andre farger på understell og sittebenker kan leveres på forespørsel. Ta kontakt med vår prosjektavdeling for mer informasjon om alle mulighetene vi har for skreddersydde løsninger til ditt behov.

Låsvalg til ditt Sonesson garderobeskap

Sonesson-skapene leveres standard med ASSA hasp for hengelås eller Eurolock sylinderlås. Haspene fungerer som dørvrider og hver bruker kan selv ta med hengelås. I tillegg har vi et stort utvalg låsalternativer som leveres på forespørsel. Ta kontakt med Sono for mer informasjon og tilbud på ditt prosjekt.