0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Leveringstid og frakt

I nettbutikken informeres det om en vare er tilgjengelig på lager, eventuelt hva som er forventet leveringstid. Vi definerer leveringstid som avsendelsestidspunkt fra vårt lager.

For levering av dine varer benytter vi eksterne transportører, som leverer til oppgitt leveringsadresse så raskt som mulig og avhengig av kjøreruter. Ta kontakt på tlf 6916 5500 eller send e-post til support@sono.no dersom du ønsker å avtale leveringstiden spesielt.

 

 

Hva koster frakten?

Vi selger varer med svært ulik beskaffenhet og leverer til hele fastlands-Norge. Det medfører at fraktprisen vil variere avhengig av hva du bestiller og hvor du ønsker varene levert i vårt langstrakte land.

For å se hva frakten på din bestilling er, vil denne beregnes når du har lagt varer i handlekuven OG legger inn postnummer på leveringsadressen din i kassen. Da vil fraktbeløpet beregnes og vises i valget "Standard frakt".

Vi gjør for god ordens skyld oppmerksom på at det er gratis frakt til hele Norge, om du bestiller for mer enn 15.000,- eks. MVA. Dette gjelder ved bestilling i nettbutikken.

Frakt og levering

Vi sørger for frakt til fastlands-Norge, fraktbeløpet debiteres på faktura til kjøper. Vi påberoper oss retten til å velge transportmetode for varene i din bestilling og benytter ulike fraktmetoder avhengig av varens beskaffenhet, som volum, mengde og vekter, samt din leveringsadresse.

Om intet annet er særskilt avtalt, gjelder INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place/Levert på angitt sted) mottagers adresse på gatenivå. Risikoen for varen går over på kjøperen når tingen er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen risikoen for tap eller skade som ikke skyldes egenskaper ved varen selv.

Innbæring, montering eller annen godshåndtering på mottagers adresse er ikke inkludert, med mindre dette er spesifisert i en skriftlig avtale.

Egen fraktavtale

Har du egen fraktavtale du ønsker å benytte deg av, gir du oss beskjed om dette ved bestilling. Om du velger denne fraktmetode i kassen, vil du bli bedt om å oppgi transportør og ditt avtalenummer hos transportøren. Så vil vi ta oss av booking av transporten.

Ved henting eller transport med kjøpers fraktselskap, gjelder INCOTERMS 2010, FCA (Free Carrier / Fritt overlevert til kjøpers transportør ved vårt lager).

Vi booker transporten med ønsket transportselskap på kjøpers kundenummer og kjøper er selv ansvarlig for transportforsikring og eventuelle transportskader.

Frakt utenom Norge

Sono sørger for frakt til fastlands-Norge, fraktbeløpet debiteres på faktura til kjøper.

Ved spørsmål om levering utenom fastlands-Norge, f.eks til Svalbard, kontakter du salgsavdelingen på support@sono.no eller på telefon 6916 5500.

Hente selv?

Om du ønsker det, kan du selv hente din bestilling fra vårt lager. Når du oppgir dette alternativet, vil vi kontakte deg så snart varene er klare for henting.

Adresse til vårt lager er  

Sono Norge AS

Bredmyra 9

1739 Borgenhaugen

Åpningstider for varehenting er mandag - fredag, 07.00 - 15.00