Shopping Cart
Aktiv livsstil med Bike it skrivebordsykkel
Kontormøbler
20.01.2023

Ta en sykkeltur ved skrivebordet

Om du har tilgang til en kontorstykkel, kan du uten videre ha syklet en halv min før klokken ni - samtidig som du har fått sjekket mail og planlagt dagen.

Våre liv har blitt mer stillesittende, ikke minst på arbeidsplassen. Det leder i sin tur til mindre lavintensiv bevegelse. Dette kan enkelt kompenseres for på arbeidsplassen, gjennom å tilby ulike produkter for bevegelse på jobb. Det finnes mange måter å få til lavintensiv bevegelse. Dels for at vi har godt av å bevege oss, men like mye for at vi presterer bedre!

I følge en rekke studier blir kreativiteten og vår evne til problemløsning betydelig bedre om vi beveger på oss. En annen positiv effekt er at det motvirker de negative effektene av stress. Vi blir helt enkelt bedre problemløsere og tenkere av å unngå stillesittende.

Bike It - er Sono sin egenproduserte skrivebordsykkel

For i større grad å få inn bevegelse i arbeidsdagen på et naturlig sett, finnes det en lang rekke smarte produkter. Et eksempel er Bike it-serien av kontorsykler, med forskjellige funksjoner. Er følger en kort introduksjon av våre forskjellige modeller av Bike it sykkelmodeller.

Skrivebordsykkel Bike it Plus

Bike it-familiens siste tilskudd" Plus-modellen leveres inkludert ryggstøtte og et bredt, komfortabelt sykkelsete som hjelper det med å sykle lenge. Det er en stillegående kontorstykkel (<55 dB) og med alle de smarte funksjonenen som alle dets forgjengere har.

Skrivebordsykkel Bike it 2.0

Denne oppgraderte versjonen av Bike it leveres som tidligere utgave i sort utførelse og passer best for personer som er 160-190 cm og med en maksvekt på 135 kg. Den er stillegående og sykkelstativet har dessuten hjul, som gjør den smidig å flytte på. Passer utmerket til å dele med andre på kontoret!

Skrivebordsykkel Bike it Workstation

For den som søker et to-i-ett produkt; både heve-senkebord og kontorsykkell i ett. Bike it Workstation leveres ferdig montert og leveres med de samme stillegående drev som premiumutgaven. Bordet kan reguleres i høyden i tillegg til at bordplaten kan skyves frem og tilbake.

Skrivebordsykkel Bike it Premium

Med vår premiumutgave får du en mer stillegående kontorsykkel, som ikke forstyrrer kollegene i omgivelsene. De integrerte hjylen i sykkelstativet låser seg når du setter deg på sykkelen, hvilket fører til at sykkelen står helt rolig mens du tranper på!

Skrivebordsykkel Bike it 2.0 School

Ligner på Bike it 2.0, men har lavere sete så den skal passe til personer som er 140-160 cm lange. Dette gjør denne sykkelen perfekt til bruk i klasserommet i barne- og ungdomskole.

Skrivebordsykkel Bike it Easy

Dette er vår enkleste modell, som passer for den som vil sykle men fortsatt sitte i sin kontorstol. Bike It Easy har altså ikke sykkelsete som de andre modellene. Det tar liten plass og har display som viser hastighet, avstand, tid og kaloriforbrenning. Easy har åtte ulige innstillinger for belastning og leveres i fargen sort.

Våre skrivebordsykler

Ergoff Kontorsykkel Bike it 2.0
3.380,-
4.225,- (inkl. mva)
Ergoff Kontorsykkel Bike it 2.0 School
3.480,-
4.350,- (inkl. mva)
Ergoff Kontorsykkel Bike it Premium
6.325,-
7.906,25 (inkl. mva)
Ergoff Kontorsykkel Bike it Workstation
7.475,-
9.343,75 (inkl. mva)
Ergoff Kontorsykkel Bike it Easy
2.295,-
2.868,75 (inkl. mva)
Ergoff Kontorsykkel Bike it Plus
4.595,-
5.743,75 (inkl. mva)