Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Nivå Ecosound sort tekstil-laminert

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


1 / 1
Kjøp

1.280,- Ekskl. MVA
Leveringstid 08.02.2021
Ekskl. MVA / Inkl. MVA
Swipe for å kjøpe

Produktfilter

Utførelse
  • Tekstil-laminert
  • Uten tekstil

Produktinfo

Leveringstid
08.02.2021
Kjernefarge
Sort
Størrelse (mm)
593 x 593
Varenummer
109752

Beskrivelse

Nivå Ecosound - her i utførelse med sort kjernemateriale og inkludert tekstil-laminering - er en lydabsorbent som forberdrer akustikken betydelig.

Denne versjon av Nivå Ecosund lamineres med valgfritt farge av tekstilet Hush. Tekstilet er valgt takket være dets evne til å la lyden passere gjennom stoffet til akustikkplaten, slik at maksimal lydabsorbsjon oppnås.

Med sitt spesielle formspråk bidrar Nivå Ecosound til et helt eget uttrykk i dine lokaler. Panelene som er ca 60 x 60 cm kan varieres for å lage mønstre i ulike farger; ved å kombinere de tre tilgjengelige kjernematerialene, kanskje noen paneler laminert med tekstilet Hush i forskjellige farger - eller begge i kombinasjon. Absorbentenes tykkelse varierer og hvert panel består av rektangler og kvadrater i tykkelse 30 til 90mm. Ved hjelp av den velourkledde baksiden festes panelene enkelt til vegg, ved hjelp av de medfølgende borrelåsene.

Det unike kjernematerialet Ecosound er utviklet med tanke både på arbeidsmiljø og våre omgivelser - produsert i resirkulert PET og godkjent ihht OEKO-TEX standard 100. Det er helt fritt for lim/bindemiddel og avgir ingen gasser, ei heller slipper det fra seg allergifremkallende fibre.

Vi forstår hva du behøver - for en bedre arbeidshverdag

 

Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-

 

Våre eksperter hjelper deg - fra A til Å!