0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart
1 / 1
Kjøp

Ergohuman

Workstation Ergohuman - kombinert kontorstol & arbeidsplass

Varenummer
496024

Ergohuman Workstation kontorstol levereres i sort tekstil med polstret sete – komplett med armlene og justerbar nakkestøtte samt en fleksibel laptopholder. Takket være ekstra tilbehør, benstøtte og laptopholder kan denne stolen lett forvandles til en arbeidsstasjon.

Ergohuman Workstation er en moderne, ergonomisk og stilfull kontorstol av høy kvalitet og med en av markedets beste korsryggstøtter – ”active lumbar support”.

  • Miljøvennligt »grønt« produkt som er 98% resirkulerbar.
  • Automatic Flexible Lumbar Support – automatiskt aktiv støtte for korsryggen som tilpasser seg etter kroppsvekten. Den eneste stol av sitt slag, som gir aktiv støtte til korsryggen - selv ved oppreist og fremoverlent arbeid. Støtten fungerer også som en påminnelse om korrekt kroppsholdning.
  • Kontakt med stolrygg opprettholdes med Ergohumans automatiske korsryggstøtte, selv når du svinger 20 ° bakover med den synkrone mekanismen. Den synkrone gyngen åpner hoftevinklen og forholdet mellom rygg og sete er 2,7 / 1. Manglende kontakt med stolryggen i korsryggen er ellers ofte svakheten ved synkronstoler.
  • Enkel å regulere via en multifunksjon for justering av stolens høyde, setets posisjon fremover/bakover og ryggens vinkel. "Nøytral" låser innstillingene.
  • 3D armlene, som kan justeres i høyden, fremover/bakover og vinkles utover/innover - alt for å gi armene den beste støtte.
  • Stolryggen som kan justeres i høyden etter størrelse på bruker, med "ekstra" støtte til korsryggen for optimal ergonomisk arbeidsstilling.
  • Nakkestøtten er myk og fleksibel. Kan høydejusteres og vinkles.
  • Hjulene har en myk gummibane og passer til alle typer gulv.
  • Eksklusivt design med polert aluminium i ryggbeslag, armlene og hjulkryss.

Benytt vår webshop eller ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 6916 5500 for å diskutere dine ønsker og våre muligheter.

Se mer Les mindre
Opprett konto for å se dine priser
Produktinfo
Sittehøyde (mm)
450 - 550
Armlene
Justerbar høyde, vinkel og dybde
Hjulkryss Ø (mm)
650
Miljøsertifikat
Greenguard Gold
Garanti
5 år