×
0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart
1 / 1
KjøpErgoff

Walking Pad tredemølle

Varenummer
109450

Walking Pad har to ulike mosjonsinnstillinger – M (manuelt) og A (automatiskt). Er du en nybegynner anbefaler vi at du benytter fjernkontrollen i manuell modus. Mer erfarne brukere kan mosjonere i automatisk modus, som kjenner ønsket takt og tilpasser tredemøllens hastighet deretter. Spesielle trykksensorer tilpasser hastigheten etter fotens bevegelse, hvilket gjør at du kan mosjonere med hendene frie til annet arbeid.

Tredemøllen Walking Pad - et enkelt HMS tiltak på jobben.
Det er en erkjennelse at vi sitter for mye stille på jobb, noe som i sin tur fører til dårligere helse med potensielt sykefravær som følge. Men, ved å benytte den sammenleggbare Walking Pad en halvtime eller to i løpet av arbeidsdagen holder du deg i form - samtidig som du jobber. Den lette mosjonen som dette gir virker dessuten avstressende, øker blodsirkulasjonen og holder deg fokusert.

Walking Pad er en nyutviklet tredemølle, perfekt for det aktivitesbaserte kontoret!
Walking Pads unike produktdesign bryter helt med det tradisjonelle uttrykket for tredemøller. Frontpanelets metallfinnish og sandblåst, matt overflate på chassiet viser en frisk og helt ny look, slik at du uten tvil kan ta Walking Pad inn i et hvilket som helst arbeidsmiljø. Bestill denne sammenleggbare og flyttbare tredemøllen til jobben, så deler dere enkelt mosjonsglede gjennom et enkelt og rimelig HMS-tiltak! Plassbesparende og stillegående. WalkingPads kompakte design krever ytterst lite gulvplass - når den ikke er i bruk feller du den enkelt sammen og setter den til side. Og Waking Pad er såpass stillegående av vi påstår at bruken ikke høres i det hele tatt.

Se mer Les mindre
Opprett konto for å se dine priser
Produktinfo
Størrelse sammenlagt (mm)
130 x 550 x 825
Størrelse i bruk (mm)
130 x 550 x 1435
Høyde på båndet (mm)
ca 60
Maks hastighet
6,0 km/h
Min hastighet
0,5 km/h
Maksbelastning (kg)
100
Motoreffekt
746 W
Nettovekt (kg)
28
Mosjonsflate (mm)
1200 x 415