×
0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer
Shopping Cart

Kontormøbler

Kontormøbler

La oss finne en bedre måte å jobbe på
Ta kontakt

Din prosjektleverandør
av kontormøbler
– for en bedre arbeidsdag

Sono er en prosjektleverandør av innredning til kontoret, og er opptatt av å ivareta dine behov til funksjonalitet, effektivitet og trivsel på arbeidsplassen. I tillegg skal vi ivaretar din virksomhets identitet gjennom valg av design.

Sono er medlem i Startbank, ProductXchange og Grønt Punkt, og er ISO-9001 og ISO-14001 sertifisert. Fokus på etisk handel og bærekraft er et krev vi stiller til alle våre partnere og produsenter.

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500

Hos Sono finner du et stort utvalg kontormøbler som dekker hele virksomhetens behov – fra resepsjon, lounge og møterom til kontorer med alt av tilbehør for en god ergonomisk arbeidsdag.

For å bidra til økt bærekraft er store deler av vårt sortiment sertifisert i henhold til bl.a.

Svanemerkede møbler som oppfyller miljøkrav til råvarer som tre, metall, møbeltrekk og plast. Det stilles også tøffe krav til kjemikalier som brukes i produksjonen av møblene. Svanemerkede møbler er av høy kvalitet og er testet for holdbarhet. De er blant de minst miljøskadelige på markedet.

Möbelfakta er en kravpakke til møbler som skal være til hjelp uansett om du er produsent, innkjøper, forhandler eller forbruker. Kravene er basert på tre deler: kvalitet, miljø og samfunnsansvar.

Med levering direkte fra vårt store sentrallager i Sarpsborg møter vi ditt behov for bærekraftige ergonomiske kontormøbler som; heve senk pult, konferansebord, stoler, skap, bokhyller og all annen innredning til kontorer.

Vi jobber systematisk for å minimere miljøpåvirkningen ved transport av produkter. Det gjelder ved valg av transportmiddel, valg av drivstoff, ruteoptimalisering, maksimering av fyllingsgrad og økonomisk kjøring.

Se mer Les mindre
Inspirasjon
Kontormøbler
Designbyrå valgte kontorinnredning fra Sono
Vis prosjekt

Vi hjelper deg med din innredning
– fra idé til virkelighet

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene for ditt behov og din virksomhet. Avtal et møte med en av våre prosjektledere, eller ta kontakt på support@sono.no eller telefon 6916 5500.

Avtal et møte
Aleksander Andersen
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Viken (Akershus Vest og Buskerud), Vestfold, Vestland (Rogaland)
Arne I. Woldvik
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Viken (Akershus Nord), Innlandet, Trønderlag
Endre Scholze
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold, Akershus Syd). Entreprenører Østlandet.
Ivan Viberg
Area sales manager
Distrikt: Viken (Østfold), Telemark, Agder, Vestland (Hordaland), Nordland, Troms og Finnmark
Raymond Årsbog
Area sales manager
Distrikt: Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane
Ståle Sørhus
Area sales manager
Distrikt: Oslo, Innland, Viken (Akershus Nord), Trøndelag
Thor Arne Løkken
Salgsdirektør

Slik jobber vi sammen med deg for å oppnå et best mulig resultat for ditt prosjekt
Sono er en av Skandinavias ledende prosjektleverandør av innredning til kontor, lager, verksted og garderobe. Dette sikrer deg høy kvalitet, riktig pris og levering til avtalt tid.
1. Dine behov, ønsker og krav

Det første vi gjør er å danne oss et godt bilde av din arbedsplass, dine behov, ønsker og krav – og dine tanker om hvordan du ønsker å fremstå visuelt. Vi tar ofte utgangspunkt i din eksisterende profilguide der form og farger ofte utgjør en sentral rolle.

Sono tilbyr et vidt spekter av produkter – fra de enkle og rimeligere til mer eksklusive kvalitetsmerkevarer i en høyere prisklasse. Det er derfor avgjørende at vi forstår dine forventninger og ditt ambisjonsnivå før vi går i gang med å designe et løsningsforslag med påfølgende pristilbud.

2. Budsjett

For at dine forventningen skal stemme overens med sluttresultatet, jobber vi gjerne innenfor rammen av et budsjett. For større prosjekter kan vi involverer våre designere som kan visualisere løsningsforslag basert på tegninger av dine kontorlokaler, ditt lager, verksted eller garderoberom.

3. Produktvalg og forslag til løsninger

I vårt forslag får du presentert løsninger vi mener vil ivaretar dine behov, ønsker og krav på en best mulig måte. Innredning av lokaler handler om å utnytte arealet på en best mulig måte samtidig som effektivitet, ergonomi og trivsel ivaretas for å skape en god arbeidsplass.

4. Levering og installasjon

Våre selgere, prosjektledere og interiørarkitekter jobber tett sammen med logistikkavdelingen, som har lang erfaring og høy presisjon med hensyn til levering og installasjon.

5. Prosjektoppfølging

Når vi er ferdige med ditt prosjekt, vil vi gjerne høre dine tilbakemeldinger for å læring og forbedring.

Hvis det er noe du ikke er fornøyd med, eller det er noe vi ikke har klart å levere på, vil vi gjerne høre om dette også slik at vi får en mulighet til å rette opp eller kompensere for våre feil.

Avtal et møte eller send oss en forespørsel
Kontaktskjema
Takk for din forespørsel. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.