0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


 

DNA kontormøbler

DNA-serien gir deg uendelige muligheter for å skape noe unikt for din virksomhet. Her finner du du alt du trenger for å innrede dine kontor- og konferanserom med stoler og bord i forskjellige formater og farger.

 

 

 


DNA kontorstoler

DNA-kontorsstolen har en helt unik sittekomfort, bra tekstil- og fargevalg, og en enkel men avansert synkron mekanisme for korrekt ergonomisk innstilling. Mekanismen er fra den italienska leverandøren Donati - og det flotte understell er fra den tyske produsenten Bock.

 

Se hele sortimentet her

 
 
 
 
 

 

DNA konferansestoler

DNA konferansestolen er, med sitt nette design, en moderne og komfortabel stol for store og små møterom. Stoffet som er valgt for DNA konferansestol er Medley tekstil, fra den danske produsenten Gabriel. Medley er et delikat og svært slitesterkt stoff.

 

Se hele sortimentet her

 
 
 
 

 

 

 

DNA heve-senke skrivebord

DNA ergonomiske heve-senkebord finnes i mange formater og farger. Gi dine ansatte en bedre arbeidsdag og reduser sykefraværet med en variert arbeidsstilling. Alle bord leveres i antrasitt, lys grå, hvit, bøk og bjørk med avrundede hjørner. Arbeidshøjde fra 625 - 1280 mm.

 

 

Se hele sortimentet her

 
 
 
 

 

 

DNA oppbevaringsskap

Velg DNA kontormøbler fra Sono, så får du holdbare, tidsriktige og ergonomiske kontormøbler, med rask leveranse og til en meget god pris. Stort utvalg i mange formater og farger. Anrasitt, lys grå, hvit, bøk og bjørk.

 

Se hele sortimentet her

 
 
 
 

 

 

 

DNA Konferensbord

Som en helt naturlig del av møbelserien DNA, inngår også en omfattende serie konferansebord. Dette er delikate og prisgunstige møtebord som ikke går på akkord med hverken design eller kvalitet.
Bordplaten er 25 mm tykk i laminat og med avrundede hjørner for et mykere design

 

Se hele sortimentet her