0
3
:
0
0
Få 15% rabatt nå!
Din rabatt er lagt til
I dag kan du gjøre et kupp - bestill her og nå.
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på bestillingen din. Bestill nå!
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår hva du behøver
-for en bedre arbeidshverdag


Gratis frakt ved web-bestilling over 15.000,-


Våre eksperter hjelper deg
-fra A til Å!


Betaling

Sono tilbyr en rekke forskjellige betalingsformer. Ved bestiling på www.sono.no kan du velge å betale med faktura, Vipps, kreditt- eller debetkort. Eller også kan vi sørge for å at du kan få et godt tilbud på leasing av de varer du bestiller.

Les mer om de forskjellige betalingsformere ved å klikke på pilene i menyen under.

 

Faktura

Virksomheter kan velge å betale etterskuddsvis med faktura. Ved fakturering gjelder som standard 20 dager netto, og Sono forbeholder seg retten til å foreta kredittsjekk.

For utstedelse av papirfaktura tilkommer et fakturerings- og administrasjonsgebyr på 75,-. Det tas videre forbehold om salgspant ihht. panteloven § 3-14 og § 3-22.

Kortbetaling

I nettbutikken kan du velge å betale med de kreditt- og debetkort som vises når du blir bedt om å angi betalingsmetode. Ved betaling med kredittkort vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Betaling med kort er trygt og enkelt. Vi samarbeider tett med betalingstjenesten Bambora, som er en av Norges største leverandør av slike betalingstjenester med over 125.000 brukersteder.

Alt foregår i meget trygge former og ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom betalingsprosessen. Vi tar ingen gebyr ved betaling med kort. Beløpet reserveres fra kortet ved bestilling og trekkes fra kortet samme dag som varene sendes til deg.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med kredittkort, vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Vipps

Å betale med Vipps er svært enkelt og sikkert. Ønsker du å betale med Vipps er det ikke noe problem, det velger du i kassen.

Vi samarbeider tett med betalingstjenesten Bambora, som er en av Norges største leverandør av slike betalingstjenester med over 125.000 brukersteder.

EHF-faktura

Sono tilbyr selvfølgelig EHF-faktura eller faktura på pdf tilsendt på mail. Om du ønsker dette må du opplyse om det ved bestilling. Det gjør du i kommentarfeltet i kassen.

Ved EHF- eller PDF-fakturering gjelder som standard 20 dager netto, og Sono forbeholder seg retten til å foreta kredittsjekk.

For utstedelse av EHF- eller PDF-faktura tilkommer ingen fakturerings- eller administrasjonsgebyr. Det tas videre forbehold om salgspant ihht. panteloven § 3-14 og § 3-22.

Leasing

Sono samarbeider med flere finansierings-institusjoner som tilbyr gode leasingavtaler. Ønsker du leasing som betalingsform, må du ta kontakt med vår kundeservice. Så vil det utarbeides et eller flere leasingtilbud til deg, som du så kan akseptere eller avslå.

Leasing gir forutsigbare, månedlige kostnader som forenkler budsjettering og regnskapsføring, og samtidig gir et bedre bilde av utstyrets faktiske kostnad over tid. Du får 0,- i investeringskostnad og kan beholde de kredittrammer virksomheten har.